Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп здоров'я на березень

Гороскоп здоров’я на березень

Этот материал также доступен на русском языке
Березень - місяць непередбачуваний у плані погоди: яскраве сонце і перше тепло можуть бути оманливими й призвести до застудних захворювань.

Зірки також попереджають: перший місяць весни здатний викликати проблеми із суглобами та загострення хронічних хвороб.

Овен

Якщо час терпить, перенесіть медичні обстеження та відвідування поліклініки на кінець місяця. У середині березня у вас можуть виникнути проблеми зі сном, проте не поспішайте відразу приймати снодійне, спробуйте спочатку аутотренінг або медитацію. Протягом місяця не слід довго ходити пішки, оскільки можливим є загострення захворювань опорно-рухового апарату. Викликати його можуть не лише підвищена фізична активність, а й стрес.

Телець

У першій половині березня буде ослабленою дихальна система – ви можете підхопити нежить або кашель. У середині місяця корисно займатися фізичними вправами, що зміцнить ваш імунітет. Приділіть увагу своїй зовнішності, і результат вас порадує.

Близнюки

Березень – чудовий місяць для занять фізичними вправами, але не перестарайтеся. У деяких представників знака можуть загостритися захворювання опорно-рухового апарату. Якщо таке станеться, допоможуть консультації лікаря, фізіотерапевтичні процедури і масаж.

Рак

У березні у вас можливими є проблеми, пов’язані з загостренням хронічних захворювань. Також не виключеними є вірусні та застудні «сюрпризи», тому намагайтеся уникати переохолодження і зміцнюйте імунітет.

Лев

Для вас найбільша небезпека у березні – підвищений тиск і негаразди з серцем. Найкращий рецепт проти цього: повноцінний відпочинок, а також правильне і корисне харчування, що зменшить ризик проблем із судинною системою.

Діва

Головна проблема березня для Дів – недовірливість. Обмежте перегляд телевізора і читання медичної літератури, а при нездужання не панікуйте і не приписуйте собі неіснуючих хвороб. Заспокійливий чай і розслаблююча ванна допоможуть вам зняти стрес і нормалізувати стан.

Терези

У березні погане самопочуття Терезів може бути пов’язане із судинними проблемами. Щоб уникнути головного болю, перепадів тиску і втоми, вам потрібно переглянути свій режим дня і більше часу приділяти відпочинку і руху на свіжому повітрі.

Скорпіон

У першій половині березня уникайте переохолодження. Крім того, можуть загостритися проблеми, пов’язані з суглобами та хребтом. Не слід займатися самолікуванням, це може лише посилити проблему. В основному ваше самопочуття у березні залежатиме від уміння дотримуватися правильного режиму праці та відпочинку.

Стрілець

Перший весняний місяць обіцяє вам добре здоров’я. Якщо ви вестимете правильний спосіб життя – будете відпочивати, не дратуватися по дрібницях і гуляти на свіжому повітрі, жодні недуги в березні вас не здолають.

Козеріг

У березні, як підказують зірки, все залежатиме від вашого настрою. Уникайте песимізму і намагайтеся балувати себе за будь-якої можливості. Позитивні емоції благотворно позначаться на усіх сферах вашого життя.

Водолій

Цього місяця у вас є можливість підхопити застуду. Крім того, можливим є загострення хронічних захворювань, пов’язаних із суглобами. Тому не нехтуйте профілактикою та консультаціями фахівця.

Риби

У березні Рибам слід дотримуватися правил гігієни, одягатися за погодою і приймати вітаміни, що допоможе уникнути сезонних захворювань. Однак є високий ризик загострення хронічних недуг.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні