Субота, 11 Травня, 2024
ГоловнаДачаМісячний посівний календар дачника на тиждень із 6 по 12 лютого

Місячний посівний календар дачника на тиждень із 6 по 12 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Зараз саме час зайнятися посівом насіння овочів та квітів на розсаду, також, якщо дозволяє погода, можна проводити побілку плодових дерев, щоб захистити їх від сонячних опіків та морозобоїн.

6 лютогоПовний місяць. Роботи із рослинами не проводяться.

7-9 лютого. Сприятливі дні. Можна проводити розпушування сухої землі, проріджування сходів, боротьбу із хворобами. Посів на розсаду селери, перцю, цвітної капусти та полуниці. Висаджувати ранні помідори в теплиці. Дуже добрі дні для посіву квітів, якщо немає сильних морозів.

10-11 лютого. Сприятливі дні. Буде вдалим посів на розсаду ранньої редиски, селери, огірків, баклажану та пекінської капусти. Можна пересаджувати розсаду ранніх помідорів із підвіконня у теплицю. Підживлення, прищипування та прополювання посівів. На клумбі можна висаджувати будь-які квіти.

12 лютого. Сприятливий день. Можна сміливо проводити посів ранньої петрушки, буряків, щавлю, селери, мангольду. У теплиці можна висадити ранні помідори, солодкий перець, огірки та будь-які види капусти. Хороші дні для посіву будь-яких квітів. У саду можна білити та прищеплювати дерева. А от обрізуванням дерев та ягідників краще не займатися.

Читайте також: Чому улюблена груша дає гіркі плоди.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні