Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 9 по 15 січня: понеділок – день важкий,...

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 січня: понеділок – день важкий, але не цього разу

Этот материал также доступен на русском языке
Що пророкують нам зірки? Марс уповільнює швидкість, перетворюється на фазу стаціонарності – життя уповільнюється. Але вже з наступного тижня розпочнеться тривалий період підвищеної активності.

Гарний час для того, щоб озирнутися назад, підбити підсумки минулого року і оцінити досягнуте. Важливо проаналізувати помилки, зрозуміти чому ж не вийшло те, що планували.

Протягом тижня присутня атмосфера романтики, що сприяє якісному спільному проведенню часу. Варто скористатися можливостями цього тижня та присвятити час коханій людині чи родині. У другій половині січня часу цього навряд чи вистачить, т.к. необхідно буде займатися справами, вирішувати робочі питання та будувати плани на рік.

Період підходить для того, щоб познайомитися з самим собою, поговорити з партнером про плани на майбутнє. Задайте собі запитання та чесно на них відповісти: “Що в мені змінилося за 2022 рік? Чи змінилися мої пріоритети, бажання, цілі? Що нового я про себе зрозумів?” і т.д.

Понеділок – день важкий, але не цього разу. 9 січня Венера та ретро-Марс у гармонійному аспекті сприяють особистим та діловим взаєминам. Саме час налагодити зв’язки, а можливо навіть відновити дорогі вам стосунки, поспілкуватися з родичами. День вдалий для угод купівлі – продажу, поїздок, перегляду договорів, а також виправлення помилок.

Останній тиждень періоду ретроградного Меркурія, тому не проґавте можливість налагодити давні стосунки, переглянути свою роль у них. Також, якщо давно планували придбати або продати офісну техніку та обладнання, автомобіль та ін., саме час це зробити.

Ліліт увійшла на знак Лева – транзит активізує творчий потенціал при правильному використанні її впливу. Можна набути популярності, особливо сприятливі для цього 14 та 15 січня – енергетично дуже сильні дні.

Гороскоп на тиждень із 9 по 15 січня

Овен

Для вас цей тиждень складається дуже гармонійно. Стан здоров’я, швидше за все, не викликатиме жодних побоювань. У вас вдасться легко вирішувати багато практичних питань. Можливо, вашої турботи будуть потребувати близькі люди. Це гарний час для придбання домашньої тварини.

Телець

Займіться вирішенням проблем, що нагромадилися, саме час зробити дії для зміцнення власних позицій. Будьте пунктуальними, це справить належне враження на потрібних людей. У вихідні приділіть більше уваги сім’ї.

Близнюки

На цьому тижні потрібно зробити багато для благоустрою свого житла. Також варто зайнятися питаннями спадщини. Зірки радять прислухатися до близьких людей, вони допоможуть ухвалити правильне рішення у складній ситуації.

Рак

Тиждень буде пов’язаний з покращенням відносин зі знайомими, сусідами та родичами. Це час примирення, коли варто забути минулі образи та непорозуміння. Це добрий час для заміських поїздок, нових знайомств.

Лев

Стан здоров’я буде добрим, ви зможете переробити багато справ та вирішити безліч практичних питань. Також це підходящий період для початку курсу дієти, спрямованої на оздоровлення організму та позбавлення від зайвої ваги.

Діва

Удача посміхатиметься вам, обіцяють планети. Велика ймовірність, що ваш сімейний бюджет поповниться несподіваним чином. Ви зможете присвятити своїй сім’ї та друзям стільки часу, скільки забажаєте, і насолоджуватиметеся спілкуванням з ними.

Терези

Цей тиждень запам’ятається своєю щирою теплотою, яку подарують спілкування з друзями, довірчі розмови вечорами з рідними та близькими. Відносини в сім’ї будуть складатися гармонійно: швидше за все всі дружно допомагатимуть один одному справлятися з господарськими питаннями.

Скорпіон

Зірки радять цього тижня вести активний спосіб життя, багато спілкуватись, здійснювати поїздки, розважатися. У вашому житті зростає роль друзів, знайомих та однодумців. Не відмовляйтеся від пропозицій провести час у дружньому колі, концертних залах та кінотеатрах.

Стрілець

Вам, швидше за все, вдасться досягти успіхів у тих справах, які ви заплануєте. Зірки чекають від вас енергійних та сміливих вчинків. Також цього тижня, можливо, зміцниться ваше матеріальне становище. Це надасть більше можливостей для реалізації своїх бажань.

Козеріг

Цього тижня ви серед улюбленців фортуни. У вас все вийде майже у всіх сферах. І лише одне застереження – не беріться ні за що нове, відкладіть до більш сприятливого часу. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Водолій

Тиждень пройде вдало. Багато часу ви присвятите близьким людям: відвідуватимете з ними заходи та розважатиметеся. Вам не доведеться хвилюватися щодо здоров’я. Також це сприятливий період для врегулювання питань із боргами.

Риби

Вам слід боротися зі згубними звичками. Не дозволяйте поганим спогадам зіпсувати настрій. Не згадуйте про минуле, неприємні ситуації. Цей тиждень сприятливий для реалізації бажань, набуття нових захоплень. Продумуйте кожен свій крок, націлившись на результат.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні