Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яПоза дитини та скручування: як очистити кишечник за допомогою йоги

Поза дитини та скручування: як очистити кишечник за допомогою йоги

Этот материал также доступен на русском языке
Після свят ці вправи виявляться дуже ефективними.

Вихідні – саме час привести себе в порядок перед робочим тижнем. В першу чергу, потрібно очистити кишечник і поліпшити роботу шлунка.

Тренер з йоги Тетяна Дудіна розповіла про те, як покращити роботу органів травлення та провести міні-тренування.

Перша вправа

Лягаємо на спину. Роблячи вдих, живіт повинен видаватися вгору, але найголовніше, щоб він роздувався трохи в сторони. Потім довгий видих. Таке дихання необхідно робити протягом трьох-п’яти хвилин.

Друга вправа

Підтягуємо до себе праве коліно. Випрямляємо ліву ногу і продовжуємо дихати животом. Опускаємо стопу на підлогу, піднімаємо таз, зміщуємо його трохи вправо, праву стопу ставимо на ліве коліно і з видихом скручуємося. У цьому положенні потрібно лежати три-п’ять хвилин. Потім теж саме зробити з іншою стороною тіла.

Третя вправа

Сідаємо на подушку, перехрещуємо кісточки. Робимо бічний нахил – правою рукою в сторону, ліва – вгору. Вдих, видих — потягніться трохи вбік. Теж саме в іншу сторону. Потрібно зробити чотири-п’ять разів у кожну сторону.

Четверта вправа

Таз на п’яти, «поза дитини», потягніться вперед. Помістити подушку під нижні ребра, лягти на неї, руки скласти у форму алмазу. На вдиху — скручуємося. Видих — опускаємося. Все робимо з розкритими плечима, п’ять-шість підходів.

Потім знову робимо «позу дитини».

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні