Середа, 8 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яВчені визначили, скільки кроків на день захистять від появи діабету

Вчені визначили, скільки кроків на день захистять від появи діабету

Этот материал также доступен на русском языке
Вчені після багаторічних випробувань дійшли висновку, що знизити ризик появи діабету 2 типу допомагає фізична активність.

На жаль, з кожним роком хвороба стає все молодшою. Якщо раніше проблема частіше виникала у людей, чий вік старше 45 років, то зараз діагностують проблему у молодших чоловіків і жінок і навіть дітей, пише видання The Journal of Clinical Endocrinology & Метаболізм.

Фахівці недавно змогли встановити, що фізична активність допомагає знижувати ризик появи діабету. При цьому достатньо буде звичайної прогулянки.

Справа в тому, що американські лікарі знайшли зв’язок між ризиком розвитку інсулінонезалежного цукрового діабету та кількістю пройдених кроків.

Вони заявили, що щодня людині слід проходити 10 700 кроків. Це може на 44 відсотки покращити стан пацієнта та запобігти серйозній проблемі.

При цьому вчені, які проводили дослідження, зазначили, що найчастіше з хворобою стикаються молоді жінки, а отже, їм слід відповідальніше поставитися до такої рекомендації. У групі ризику і люди похилого віку.

Раніше ми розповідали про небезпечний для здоров’я печінки напій.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні