П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 26 грудня до 1 січня

Гороскоп на тиждень з 26 грудня до 1 січня

Этот материал также доступен на русском языке
Деякі минулорічні питання перейдуть у 2023 рік, і багато в чому це обумовлено транзитами ретроградних планет – Марса та Меркурія, наприкінці 2022 – на початку 2023 року, тобто. грудневі справи та задуми поки що навряд чи зрушать із місця. З 29 грудня 2022-го по 18 січня 2023-го Меркурій знову увійде до ретроградної фази, а це […]

Деякі минулорічні питання перейдуть у 2023 рік, і багато в чому це обумовлено транзитами ретроградних планет – Марса та Меркурія, наприкінці 2022 – на початку 2023 року, тобто. грудневі справи та задуми поки що навряд чи зрушать із місця.

З 29 грудня 2022-го по 18 січня 2023-го Меркурій знову увійде до ретроградної фази, а це означає, що справи, ідеї, пропозиції, нові знайомства, раптом загальмуються, втратить на час свою актуальність і привабливість .

До 13 січня триває період ретроградного Марсу, тому ми повертатимемося до справ 2022 року, то знову відходитимемо від них, зупинятимемося через обставини.

Протягом тижня кожен може зіткнутися з перешкодами через велику кількість спотворених фактів та суперечливої інформації. Можуть виявитися підводні камені, з’явитися нові, але поки що не дуже зрозумілі думки та ідеї. Прислів’я “Тихіше їдеш – далі будеш” дуже актуальне в цей період.

Останні дні 2022 року сприятливі для відновлення взаємовідносин. 1 січня 2023 року з’єднання Венери та Плутона в Козерозі сприяє щасливим трансформаціям давніх зв’язків. Планетарні впливи протягом тижня обіцяють прогресивний період, пов’язаний із деякими моментами, які можна охарактеризувати як непрості, але цікаві.

Гороскоп на тиждень з 26 грудня до 1 січня

Овен

Перед святами вам слід бути дуже уважними, якщо не хочете вкласти гроші в невдалу покупку або припуститися серйозної помилки у справах. Краще витратите цей час на себе та близьких.

Телець

Вам нарешті може пощастити у вирішенні давніх справ. Не виключено, що ви отримаєте фінансову допомогу. Намагайтеся не сперечатися із родичами, вирішенням сімейних питань краще зайнятися після свят.

Близнюки

Настав час проявити свій кулінарний талант та креативне мислення. Порадуйте близьких незвичайними стравами у новорічні свята. Всі ваші старання будуть гідно оцінені.

Рак

На тижні вам буде супроводжувати успіх. Однак вам варто попрацювати над своєю нетерплячістю та імпульсивним характером. Так ви зможете уникнути непотрібних конфліктів із родичами та оточуючими людьми.

Лев

Тиждень пройде під знаком подорожей. Представники знаку плануватимуть майбутні поїздки. Не забудьте довести розпочату справу до кінця, хоч би яким нездійсненним здавалося завдання.

Діва

Дуже важливо зрозуміти, що ваш внутрішній стан позначається на здоров’ї. Навіть якщо у вас виникнуть проблеми, ви легко з ними впораєтеся. Не забувайте, що в житті є багато приводів для радості.

Терези

В останній тиждень року важливо пам’ятати про те, що необхідно чергувати свої відносини з відпочинком. Постійна активність може призвести до травм і навіть депресії.

Скорпіон

Усю увагу цього тижня буде звернено на вирішення побутових проблем. Намагайтеся не приймати важливих рішень і не вступати ні з ким у конфлікт.

Стрілець

Подумайте про те, щоб серйозно зайнятися своїм здоров’ям. Гоніть геть всі депресивні думки, не давайте собі навіть хвилину думати про щось негативне. Ваш організм оцінить гарний настрій.

Козеріг

У домашніх справах везіння у цей період багато в чому залежатиме від ваших рідних та близьких. Занадто різкі судження можуть відштовхнути людей, яких ви потребуєте. Можливо, вас потішать сюрпризом.

Водолій

Не забувайте, що для досягнення своєї мети вам знадобляться зв’язки з певними людьми. Не бійтеся попросити їх про допомогу. Зараз ваші союзники – старанність та віра в себе.

Риби

Ви матимете дуже продуктивний тиждень. Однак не зазнавайтеся і не трубіть на кожному кроці свої успіхи. Вибачтеся перед тими, кого образили. Постарайтеся зустріти Новий рік з посмішкою та легким серцем.

Нове на сайті