Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень із 10 по 16 жовтня

Гороскоп на тиждень із 10 по 16 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Жовтень, який за прогнозами астрологів стане місяцем несподіваних зустрічей, нових знайомств та здійснення планів, нав'язує людям свої умови.

Астрологи відзначають, що наступний тиждень може стати для деяких з нас одним із найсприятливіших загалом за всю осінь: новий життєвий шлях Козерогів та виконання заповітних бажань Стрільців.

Овен

Зберіться з силами і постарайтеся не пропустити зміни навколо вас, а також вирішити всі важливі справи за тиждень. Вихідні присвятіть відпочинку, здоров’ю та наведіть лад у домашніх справах.

Телець

Тиждень сприятливо складатиметься для вирішення матеріальних питань. Ви нарешті зможете відремонтувати побутову техніку, до якої раніше не доходили руки, або зовсім замінити її на нову.

Близнюки

Присвятіть поточний тиждень своїм дітям та онукам – їм це необхідно. На сімейній раді ви зможете знайти вирішення складних питань. Всі домашні справи краще робити разом.

Рак

Цього тижня вам вдасться відновити стосунки з родичами, з якими раніше не було належного порозуміння. У вихідні забудьте про сумні думки та свої вигадані проблеми.

Лев

Зірки радять зосередити увагу на облаштуванні будинку. Також тиждень складається вдало на вирішення матеріальних проблем. У середині тижня можуть зіпсуватись стосунки з близькими.

Діва

Гарний тиждень для того, щоб закінчити незавершене. Ви впораєтеся з усіма справами, але краще не вступати у суперечки. Не забувайте про сім’ю та будинок, сприятливий період для спільних поїздок.

Терези

Намагайтеся не перевантажувати себе роботою та турботою над оточуючими. Поставтеся дбайливо до фінансів, не витрачайте зайвого. Питання, які хвилювали останнім часом, швидко вирішаться.

Скорпіон

Постарайтеся не нервувати і уникайте перевантажень, і тоді багато даватиметься легко. Єдине, що може стати перепоною – власна лінь. Шукайте підтримку в особі друзів та близьких.

Стрілець

Зосередьтеся на виконанні своїх планів – докладіть до цього максимум зусиль. Саме зараз почнуть успішно вирішуватися багато ваших справ, які раніше не вдавалося зрушити з місця.

Козеріг

Уникайте конфліктів, виявіть більше терпіння до близьких. Сварки та розбіжності цього тижня можуть затягнутися надовго і завдати вам серйозної шкоди. У вихідні дні не сумуйте і відпочиньте від суєти.

Водолій

Не реагуйте на критику на свою адресу так болісно, ​​інакше нерви вам забезпечені. Зробіть щось приємне для коханих людей, сходіть кудись разом. У вихідні захистіть себе від сторонніх людей.

Риби

Зірки обіцяють успіх у фінансових питаннях – ви просто залагодите фінансові проблеми. Не найкращий час для змін, але якщо вони відбулися, ставтеся до них спокійно. У вихідні розслабтеся та спокійно відпочиньте.

Нове на сайті