Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦю закуску варто приготувати: вона розлітається першою зі столу – швидкий та...

Цю закуску варто приготувати: вона розлітається першою зі столу – швидкий та оригінальний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку можна намазати на грінки, бутерброди або оформити красиві кошики.

Ця закуска – полегшений варіант форшмаку. Якщо ви любите рибу, то така страва вам сподобається.

Раніше ми розповідали, як приготувати закуски на базі лаваша.

Інгредієнти:

  • 1 банка будь-яких рибних консервів
  • 1 невелика сира морква
  • 1 кисле яблуко
  • 1 маленька цибулина
  • зелень
  • сіль та перець
  • 2 столові ложки майонезу або сметани

Приготування:

  1. Потрібно натерти моркву на дрібній тертці. Очистити яблуко від шкірки і також натерти.
  2. Рибні консерви потрібно відокремити від кісток і розім’яти вилкою.
  3. Поєднати в мисці рибу, моркву, яблуко, нарізані цибулю та зелень, посолити, поперчити та заправити майонезом.
  4. Цю закуску можна викласти на хліб, помідори, нарізані слайсами, у кошики з пісочного тіста (тарталетки).

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні