Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 6 по 12 травня: час ухвалення відповідальних...

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 травня: час ухвалення відповідальних рішень

Этот материал также доступен на русском языке
Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання та дії, пов'язані з фінансами, способами заробітку і взагалі всім тим, що приносить стан комфорту.

Гарний час для довгострокового планування та ухвалення відповідальних рішень.

7 травня Сонце в гармонійному аспекті із Сатурном потребує дисципліни та пунктуальності, але й створює гарні умови для професійних досягнень. Знайти своє покликання та просунутися у кар’єрі допоможуть старі зв’язки, протекція впливових людей. Ті, хто давно шукає роботу, зможе знайти перспективне місце з хорошим доходом. Нове місце може здатися спочатку не зовсім підходжим, але пізніше ви переконаєтеся, що це найкращий варіант.

8 травня молодик о 05:22 за київським часом у Тельці, позитивному, плідному та стабільному знаку зодіаку. Телець — стародавнє зодіакальне сузір’я, відоме задовго до нашої ери. З’явилося за часів, коли астрономія ще тільки складалася як наука. Символічно Україна перебуває під керуванням Тельця і, відповідно, Венери.

Гороскоп на тиждень з 6 по 12 травня

Овен

Зірки рекомендують зайнятися фізичними навантаженнями, бажано на свіжому повітрі. Це допоможе вам впоратися з негативними емоціями.

Телець

Перша половина тижня виявиться більш вдалою та плідною. Поставлені завдання легко реалізуються. У другій половині періоду можливими є фінансові втрати.

Близнюки

Зараз у вас є всі шанси легко досягти того, що раніше здавалося недосяжним. Однак без дрібних проблем та перешкод не обійтися.

Рак

Відчутний підйом енергії позбавить вас будь-яких сумнівів. Однак постарайтеся знайти баланс між роботою та відпочинком, щоб уникнути надмірного напруження.

Лев

У вас настав чудовий період для вирішення будь-яких питань, для початку нових справ. Можливі нові приємні знайомства.

Діва

Підходящий час, щоб привести свої справи до ладу, закрити низку фінансових питань, оплатити накопичені рахунки. Не забувайте також приділити увагу здоров’ю.

Терези

Сприятливий період для активного відпочинку. Однак зірки попереджають: не будьте надто довірливими і не давайте сумнівних обіцянок.

Скорпіон

У ці дні багато часу і сил знадобиться для вирішення чужих проблем — друзів, родичів, близьких людей. Тому свої важливі справи зірки радять відкласти.

Стрілець

Ваші енергія та оптимізм будуть на піку, що дозволить вам здійснити свої найсміливіші плани. Будьте відкритими з оточуючими, стежте за знаками долі й довіряйте своїй інтуїції.

Козеріг

Ви ризикуєте зробити неправильні висновки: не виключено, що хтось спробує ввести вас в оману і посварити з близькими. Будь-яку інформацію перевіряйте і лише потім висувайте претензії.

Водолій

Ваші мобільність та енергетика почнуть знижуватися і буде правильно, якщо ви віддасте перевагу більш спокійному способу життя.

Риби

На цьому тижні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття. Намагайтеся налаштуватися на позитивний лад, довіряйте інтуїції. Якщо потрібна допомога, зверніться до своїх близьких.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні