Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яСтало відомо, які продукти призводять до тромбозу

Стало відомо, які продукти призводять до тромбозу

Этот материал также доступен на русском языке
Тромбоз може стати причиною смерті, тому за своїм здоров'ям потрібно постійно стежити. Особливо, якщо йдеться про харчові уподобання, які і провокують розвиток тромбозу.

Фахівці зазначають, що тромби, як правило, з’являються у людей, у раціоні яких переважає вуглеводна чи жирна їжа. На думку експертів, важливо не захоплюватися такою їжею, розбавляючи її білком, овочами та клітковиною, пише Медицина.

Небезпечне надмірне вживання простих вуглеводів та цукру, які у неабияких обсягах міститься в соусах, напівфабрикатах та знежирених продуктах.

Причиною тромбозу також може стати вживання в їжу маргарину. Просто в цьому продукті міститься велика кількість жирів, які згущують кров.

Тромбоз може спровокувати і вживання ковбас та сосисок. Експерти радять замінити їх на варену курячу грудку та натуральну шинку.

Водночас кардіологи закликали не обмежувати себе в їжі, оскільки від тромбів страждають люди, які сидять на дієтах. Крім того, краще не їсти багато свинячої та яловичої печінки: у ній містяться вітаміни, які погано впливають на згортання крові.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які симптоми вказують на наявність тромбів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні