Новини

Рецепт дня: заливний пиріг з чорницею

Інгредієнти:

борошно рисове – 250 г,

розпушувач – 1 чайна ложка,

масло вершкове – 100 г,

яйця – 4 шт.,

сметана – 400 г,

кукурудзяний крохмаль – 20 г,

підсолоджувач – за смаком.

Для начинки – чорниця (смородина) – 400 г.

Приготування:

  1. Борошно, розпушувач та вершкове масло збити блендером до стану крихти.
  2. Окремо збити два яйця з підсолоджувачем і змішати з крихтою.
  3. Тісто, що вийшло, покласти в холодильник.
  4. Змішати сметану, підсолоджувач, кукурудзяний крохмаль.
  5. В суху масу вбити два яйця і перемішати до однорідності.
  6. Охолоджене тісто рівномірно викласти у форму для випічки, формуючи бортики.
  7. Зверху викласти ягоди та залити масою зі сметани та яйця.
  8. Заливний пиріг випікати 40-50 хвилин за температури 180 градусів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пудинг з вишнею.

Новое на сайте

  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 7 травня

Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?

06/05/2024 21:43
  • Статті

Зміцнити серце та врятуватися від нападів стенокардії допомагає особливий відвар трав

Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо…

06/05/2024 20:59
  • Статті

Лікування дарами природи: акація біла – відмінний медонос та універсальний лікарський засіб

Біла акація (робінія звичайна) - листопадне, до 35 м заввишки дерево родини бобових. Цвіте у…

06/05/2024 19:40
  • Статті

Збережіть гармонію: 7 антистресових дієтичних добавок

Сучасне життя сповнене стресів. Робота, сімейні клопоти, суспільні виклики — усе це складно владнати та…

06/05/2024 18:58
  • Статті

Йдемо здавати аналізи: навіщо призначають онкомаркери

Щоб уточнити діагноз, лікарі іноді відправляють пацієнтів здавати онкомаркери. Що це таке і навіщо вони…

06/05/2024 18:34
  • Статті

Готуємо смачно: котлети із субпродуктів – соковиті, смачні та бюджетні

Субпродукти дуже корисні для повноцінного харчування нашого організму. Калорійність субпродуктів невелика, а ось вітамінів та…

06/05/2024 17:56