Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПудинг вишневий – бюджетний рецепт смачного десерту

Пудинг вишневий – бюджетний рецепт смачного десерту

Этот материал также доступен на русском языке
З мінімуму продуктів можна приготувати кулінарні шедеври. Одним з таких є вишневий пудинг.

Інгредієнти:

манна крупа – 300 г,

молоко – 1 склянка,

яйця – 2 шт.,

цукор – 4 столові ложки,

яблука – 4 шт.,

вишня без кісточок – 100 г,

вершкове масло – 50 г,

панірувальні сухарі – 4 столові ложки.

Приготування:

  1. Манну крупу зварити на молоці, додати цукор і дрібку солі. Злегка остудити.
  2. Ввести в кашу жовтки та збиті білки.
  3. Яблука очистити, нашаткувати соломкою та тушкувати з вишнею та цукром.
  4. Форму для запікання змастити олією та посипати 1 столовою ложкою сухарів.
  5. Вилити половину манної каші, на неї викласти шар фруктів і залити кашею, що залишилася.
  6. Зверху поставити кілька вишень, полити розтопленим маслом, посипати сухарями і запікати в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати спагетті в баклажані.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні