Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 30 травня до 5 червня

Гороскоп на тиждень з 30 травня до 5 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень починається з Молодика 30 травня 2022 року у знаку Близнюки, який характеризує інтелект, мовлення, спілкування.

Меркурій – управитель Молодика, з 4 червня переходить у директний рух, що позначиться на всіх сферах життя на краще.

Овен

У першій половині тижня вам варто бути уважними – можливий обман. Також з’являться нові та корисні знайомства. Наприкінці тижня намагайтеся уникати конфліктів та добре відпочиньте у вихідні.

Телець

На початку тижня успішні поїздки, проте пильності не втрачайте. Краще не витати у хмарах, а прислухатися до своєї інтуїції. У вихідні відвідайте родичів.

Близнюки

Дачникам у цей період рекомендується якнайбільше часу проводити на улюблених сотках. У п’ятницю та суботу багато сил піде на вирішення домашніх проблем.

Рак

Прислухайтеся до чужої думки, можливо, саме вона виявиться більш правильною і допоможе вам досягти успіху у ваших справах. До кінця тижня займіться здоров’ям.

Лев

У понеділок ви відчуєте приплив сил, що допоможе вам упоратися з вирішенням непростих завдань. Зверніть увагу на своє харчування, можливо, ваше самопочуття залежить від нього. Вихідні проведіть удома.

Діва

Не соромтеся просити допомоги – вона зараз потрібна вам, як ніколи. Дотримуйтесь режиму сну та відпочинку, щоб старі хвороби не дали про себе знати. Найкращий відпочинок зараз – пасивний.

Терези

Вам доведеться жити проблемами родичів. Допоможіть їм у вирішенні складних питань. На вас чекає успіх у будь-яких справах. У суботу побережіть сили та здоров’я, при можливості постарайтеся відпочити.

Скорпіон

У вівторок та середу намагайтеся не зіпсувати стосунки із сусідами. Цей тиждень – відповідний період для домовленостей. Свої плани обов’язково погоджуйте з членами сім’ї – так ви зможете уникнути помилок.

Стрілець

Стежте за здоров’ям і висипайтеся. Ймовірно, вам доведеться обмежити себе у покупках. Пожертвуйте особистими інтересами заради сім’ї. У вихідні можливе прибуття несподіваних гостей.

Козеріг

Не розповсюджуйтесь оточуючим про свої успіхи. Знайдіть у собі сили помиритися з тими, хто був у сварці. Не варто робити серйозні покупки, вони можуть бути невдалими.

Водолій

Намагайтеся увімкнути режим економії та без необхідності не здійснювати необдумані покупки. Зверніть увагу на здоров’я. Побалуйте себе чимось приємним.

Риби

У понеділок постарайтеся уникати вирішення юридичних справ та суперечок. І не приділяйте турботам багато уваги. Більше часу проводіть із близькими людьми. У вихідні займіться оздоровчою гімнастикою або вийдіть на прогулянку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні