Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яГороскоп здоров'я на травень: Близнюкам треба більше гуляти, а Дівам – спати

Гороскоп здоров’я на травень: Близнюкам треба більше гуляти, а Дівам – спати

Этот материал также доступен на русском языке
Весна закінчується, попереду літо, але астрологи радять не розслаблятися та продовжувати стежити за своїм самопочуттям. Найкращими помічниками у підтримці здоров'я залишаються оптимізм та позитивний настрій.

Раніше ми вже розповідали, як місяць народження впливає на наше самопочуття – перевірте себе та рідних.

Гороскоп здоров’я на травень

ОВЕН

У першій половині місяця можна займатися профілактикою захворювань сечостатевої сфери. У другій половині травня існує небезпека загострення хронічних захворювань.

ТЕЛЕЦЬ

У травні часті головні болі та відчуття втоми можуть виникати від неправильного режиму дня. Намагайтеся вести активний і здоровий спосіб життя, стежте за тим, що їсте і в яких кількостях. У другій половині травня можливим є загострення лор-захворювань.

БЛИЗНЮКИ

Головне для вас цього місяця – збалансоване харчування і піші прогулянки, якщо вони, звичайно, приносять задоволення. За потреби можна займатися лікуванням венозних захворювань, а ось лікування у стоматолога краще відкласти.

РАК

У травні будьте обережні – можливими є травми. Зміцнюйте нервову систему сном і приймайте ті препарати, які вам прописав лікар.

ЛЕВ

У травні вам слід берегти грудну клітину і нервову систему, яка перебуває не в найкращому стані. Контролюйте емоції та приймайте заспокійливі відвари і трав’яні препарати.

ДІВА

Через надлишок емоцій у травні можливим є загострення виразки або гастриту. Нестача сну та відпочинку, а також надмірне навантаження на нервову систему можуть призвести до загострення гіпертонії. Є небезпека переломів, тому не нехтуйте продуктами з високим вмістом кальцію.

ТЕРЕЗИ

Цього місяця вам допоможуть свіже повітря та сонячні ванни. Корисно освоїти систему дихальних вправ. Підвищена нервозність може спричинити загострення хронічних захворювань шлунка.

СКОРПІОН

Травень для Скорпіона – стресонебезпечний місяць. Подолати нервові навантаження допоможуть повноцінний сон, загартовування та заняття фізкультурою.

СТРІЛЕЦЬ

У травні вам краще менше бути серед великого скупчення народу. Не будьте занадто недовірливі і намагайтеся по можливості не приймати сильнодіючі хімічні препарати.

КОЗЕРІГ

У другій половині травня корисно зайнятися зміцненням серцево-судинної системи. Протягом місяця можливими є захворювання горла, проте загалом травень – чудовий час для боротьби з хронічними недугами. Ефективною буде фітотерапія.

ВОДОЛІЙ

У травні у Водоліїв можуть проявитися захворювання щитовидної залози, а в другій половині місяця буде вразливим шлунок.

РИБИ

У першій половині травня приділіть більше уваги імунній системі і більше рухайтеся. Зверніть увагу на харчування. У другій половині місяця можливим є загострення хронічних захворювань і порушення в емоційній сфері.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні