П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк використовувати бальзам «Зірочка» у побуті?

Як використовувати бальзам «Зірочка» у побуті?

Этот материал также доступен на русском языке
Бальзам «Золота зірка», званий у нас запросто «зірочка» - це цілий спектр лікарських засобів, які включають мазь, рідкий бальзам, олівець для інгаляцій, пластир косметологічний охолодний, сироп, краплі назальні, пластир, назальний спрей з характерним запахом.

Бальзам використовується в лікувальних та профілактичних цілях. Він був розроблений в Демократичній Республіці В’єтнам в 1954 році на основі засобів народної медицини, що здавна застосовувалися, і отримав воістину всенародне поширення.

  • Бальзам часто застосовують як засіб для зниження болю в м’язах та головного болю. Його радять наносити на ділянку, що непокоїть, але не розтирати.

  • «Зірочка» має відлущувальний і розм’якшуючий ефект. Якщо нанести її на загрубілі ділянки стоп, ліктів і рук, вона зробить їх м’якшими. Також бальзам використовують як протигрибковий засіб. Крем наносять на уражені ділянки нігтів.

  • Різкий запах ментолу допоможе освіжити і навіть продезінфікувати неприємний запах в домі. Для цього потрібно нанести трохи бальзаму на вологу ганчірку та повісити у кутку кімнати.

  • Також запах бальзаму – відмінний засіб від комарів та кліщів. Він відлякує комах на природі. А ось вдома бальзамом можна змастити віконну раму або дверний отвір.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні