П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЕксперти рекомендують зберігати спокій і не поспішати їхати на заробітки за кордон

Експерти рекомендують зберігати спокій і не поспішати їхати на заробітки за кордон

Этот материал также доступен на русском языке
Аналітики, експерти, які відстежують ситуацію в Україні, закликають українців зберігати спокій та не поспішати їхати на заробітки за кордон.

Цьому присвячено сюжет «5 каналу».

«Жодних внутрішніх передумов до якихось кризових явищ немає. Тобто ми повинні розуміти, що і механізми, і ресурси на сьогоднішній день українська держава має для того, щоб не було нічого карколомного», — переконаний член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзін.

У свою чергу голова Спілки незалежних журналістів Юрій Поліщук закликає українців виважено ставитись до інформаційного тла, яке зараз поширюється з усіх боків.

«На спожитій нами інформації зазвичай не відображається нічого, жодних даних. Ні ким зібрано, в який спосіб, яке відношення ця інформація має і як вона розкриється в нашому житті, ми нічого цього не отримуємо. Різниця, що нам прогнозують про події з екранів телевізорів і що відбувається зараз, це може бути різницею між сезонним грипом і пандемією кінця світу», — пояснює Поліщук.

Прогнози

При цьому експерти прогнозують, що мобілізація допомоги Україні з боку європейських партнерів та світу дасть черговий поштовх для розвитку бізнесу в країні, а тому умови праці лише покращуватимуться.

Нагадаємо, ми пояснювали, що банківські рахунки українців не блокуватимуть у разі вторгнення Росії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні