Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниДе дивитись церемонію закриття Олімпійських ігор-2022 у Пекіні

Де дивитись церемонію закриття Олімпійських ігор-2022 у Пекіні

Этот материал также доступен на русском языке
Добігає кінця зимова Олімпіада, і не можна пропустити церемонію закриття Олімпійських ігор-2022 у Пекіні.

Зимові Олімпійські ігри-2022 у Пекіні стартували 4 лютого та завершаться урочистою церемонією, яка відбудеться 20 лютого 2022 року.

Урочисту подію можна буде переглянути у прямій трансляції UA: Перший . Початок церемонії закриття намічено на 14.00 за київським часом. Зазначимо, що телеканал UA:Перший також доступний на сервісах MEGOGO та OLL.TV.

Пряма трансляція шоу буде доступна на YouTube-каналі Eurosport.

Закриття Ігор-2022 відбудеться на Національному стадіоні Пекіна, відомому також як Пташине гніздо. Там проходила церемонія відкриття змагань.

Зимова Олімпіада-2022 була зосереджена не лише у столиці змагань – Пекіні, а й у містах Яньцин та Чжанцзякоу. Загалом на Іграх було представлено 15 видів спорту, у яких розіграно 109 комплектів нагород.
Якою була церемонія відкриття?

На церемонії відкриття у Пекіні, як і на літніх Іграх-2020 у Токіо, прапори своїх країн несли два атлети. В Україні це право удостоїлися фрістайліст Олександр Абраменко, який згодом приніс Україні першу медаль, та представниця фігурного катання Олександра Назарова.

Під час церемонії відкриття Олімпіади-2022 глядачі мали змогу спостерігати яскраве дійство за участю танцівників, музикантів та побачити захоплююче віртуальне шоу та салюти.

Нагадаємо, ми розповідали пропершого українського медаліста Олімпіади в Пекіні , а також історіюстворення олімпійських букетів, які вручають переможцям.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні