Тигр – хижа тварина, основним раціоном його є м’ясо. Щоправда, м’ясо диких тварин заборонено готувати і їсти, не годиться і дуже жирне м’ясо. Ідеально годиться для новорічних страв курятина, яловичина, індичка, баранина, качка або гуска. Птицю слід готувати цілою, а вже за столом ділити на порційні шматочки. На новорічному столі також будуть доречними шашлик або барбекю.
Не варто готувати морепродукти і рибні страви, адже тигр далеко не майстерний рибалка.
Господар року не любить алкоголь, тому його не мусить бути надто багато за новорічним столом. Пріоритетом є сік, морс, компот.
Овочі дуже годяться на гарнір, їх можна варити, запікати або тушкувати. Салати краще готувати багатошарові, з м’ясом, овочами, сиром.
Гострі сири, приправи і соуси краще не ставити на стіл. Тигр не любить надмірності у їжі, але все мусить мати гарний вигляд. Тому варто звернути увагу на подавання: використовуйте лляну або бавовняну скатертину, адже синтетика не для нового тотему. Сервіруйте стіл найкращим посудом і налаштуйтесь на свято!
Читайте також:
- Забобони: які подарунки краще не дарувати на Новий рік;
- Що подарувати онукам на Новий рік;
- Вихідні та святкові дні у січні 2022 року: скільки відпочиватимемо?
Джерело: ukr.media