Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаНовиниОдеса: вулицю Осипова перекрили, як тепер ходить транспорт

Одеса: вулицю Осипова перекрили, як тепер ходить транспорт

Этот материал также доступен на русском языке
На вулиці Осипова в Одесі ремонтують водогін. Роботи проводяться в районі перехрестя вулиць Осипова і Великої Арнаутської та на ділянці вулиці Осипова – від Базарної до Малої Арнаутської.

Ремонт планують закінчити до кінця року

Робота комунальників неможлива без реорганізації транспортного руху, тому рух у зазначеному районі частково або повністю перекрито:

  • до 13 грудня – по вулиці Осипова, ріг вулиці Великої Арнаутської;
  • до 29 грудня – по вулиці Осипова, від вулиці Малої Арнаутської до вулиці Великої Арнаутської;
  • до 29 грудня – по вулиці Осипова, від вулиці Великої Арнаутської до вулиці Базарної.

Яким маршрутом ходить громадський транспорт?

До 13 грудня схема руху:
  • тролейбуса № 3 «Застава-1 – парк Шевченка» у напрямку від кінцевої зупинки «Застава-1» до залізничного вокзалу (кінцева зупинка) та у зворотному напрямку;
  • маршрутки № 233 у напрямку до «Двох стовпів» — від вулиці Великої Арнаутської на вулицю Канатну, вулицю Пантелеймонівську, вулицю Лейтенанта Шмідта, вулицю Велику Арнаутську і далі за маршрутом.
До 29 грудня схема руху:
  • маршруток №120 і №190 — у напрямку руху до Пересипського мосту — від Італійського бульвару на вулицю Лейтенанта Шмідта, вулицю Велику Арнаутську, вулицю Пушкінську, вулицю Успенську, вулицю Осипова і далі за маршрутом. І в напрямку руху до залізничного вокзалу – від вулиці Осипова на вулицю Успенську, вулицю Канатну, Італійський бульвар і далі за маршрутом;
  • маршрутки № 110 – у напрямку руху до Пересипського мосту – від вулиці Пантелеймонівської на вулицю Пушкінську, вулицю Успенську, вулицю Осипова і далі за маршрутом. І в напрямку руху до залізничного вокзалу – від вулиці Осипова на вулицю Успенську, вулицю Канатну, вулицю Пантелеймонівську і далі за маршрутом.

 

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні