П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаНовиниОдеса: де не курсуватимуть відразу три трамваї?

Одеса: де не курсуватимуть відразу три трамваї?

Этот материал также доступен на русском языке
Йдеться про ремонт перехрестя вулиць Пантелеймонівської та Преображенської, через що три трамвайні маршрути не зможуть вийти на лінію.

На цій ділянці планується облаштувати нову трамвайну колію, рейки та асфальтове покриття проїжджої частини. Також будуть відремонтовані тротуари та зовнішнє освітлення.

Як довго триватиме ремонт

Зараз з боку Пантелеймонівської встановлено огорожу. Місце дуже жваве: по Пантелеймонівській рухається дуже різний транспорт, пересуваються впритул до огорожі і люди. Нагадаємо, що тут проходять два трамвайні маршрути – 28-й і 5-й. І, до речі, ці маршрути скоро тут курсувати не будуть.

– Ремонт перехрестя Пантелеймонівської та Преображенської триватиме мінімум півтора місяця. Однак точні терміни поки що не визначені. На час ремонту не курсуватимуть трамваї №5, №28 та №18, – повідомляє з цього приводу депутат Одеської міськради Петро Обухов.

 

Виникає питання: чому не курсуватиме трамвай 18-го маршруту, який не йде по вулиці Пантелеймонівській? Все дуже просто. Як пояснює депутат, під час ремонту перехрестя трамвай просто не зможе виїхати з депо на лінію.

Як буде змінена схема руху зазначених трамваїв, чи пустять по їх маршруту автобуси і як буде рухатися транспорт під час ремонту перехрестя, поки що невідомо.

Марія Котова

Для зручності пасажирів

Як повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбуці» депутат Одеської міськради Петро Обухов, тут буде “перша в Одесі трамвайна зупинка віденського типу” – трамвай піде посеред дороги і підніметься до рівня тротуару, щоб пасажирам було легше заходити. На цій ділянці будуть і підняті виїзди з дворів.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні