Серцево-судинні захворювання, зокрема ішемічна хвороба серця, цереброваскулярні захворювання та інші стани щорічно забирають близько 17, 9 млн життів.
– Зв’язок, що спостерігається між насиченими жирами і ризиком серцево-судинних захворювань, раніше був незрозумілим. Наші висновки важливі, бо вони дають можливе пояснення, що взаємозв’язок може варіюватися залежно від джерела їжі, – розповіла авторка дослідження, доктор Ребекка Келлі з Оксфордського університету (Англія).
У дослідженні йдеться про те, що насичені жири з м’яса можуть бути пов’язані з вищим ризиком для серця, ніж інші джерела їжі.
Для дослідження використовувалися дані 114 285 осіб, які не мали в анамнезі серцево-судинних захворювань на початку аналізу. Учасники відстежувалися протягом 8,5 років з використанням інформації з лікарняних журналів і записів про смерть. За цей період дослідники зареєстрували всього 4365 випадків серцево-судинних захворювань, 3394 випадки серцевих захворювань і 1041 випадок інсульту.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що американські вчені створили м’ясо з конопель.
Джерело: Аgronews.ua
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…