П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Рибні вареники

Этот материал также доступен на русском языке
Вареників із такою начинкою ви точно ще не їли. Радимо спробувати.

 

Для тіста: 2,5-3 склянки борошна, 150 мл теплої води, сіль.

Для рибного бульйону: цибулина, лавровий лист, перець горошком, філе морської риби.

Для начинки: 350 г вареної риби, цибулина, сіль, молотий перець.

ЯК ГОТУВАТИ?

Замісити прісне тісто без яєць. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для дозрівання.

Варену рибу очистити від кісток і дрібно посікти. Змішати з ледь підсмаженою цибулею, сіллю та молотим духмяним перцем. Тісто тонко розкотити і вирізати кружальця. Ліпити як звичайні вареники.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оладки з секретом.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні