П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляЯк ми старіємо: за знаками зодіаку

Як ми старіємо: за знаками зодіаку

Этот материал также доступен на русском языке
Як ми старіємо: у кожного знака зодіаку свої особливі риси.

Як ми старіємо

Як ми старіємо: хтось занурюється у побут та сім’ю, хтось вирушає подорожувати, а хтось взагалі починає жити наново.

ОВЕН

Овни вважають за краще не помічати своїх років. Їхня бадьорість духу підтримує енергію молодості все життя. Тому старість у них починається лише у 90 років. А до цього часу вони живуть весело та енергійно. І ні вставна щелепа, ні тростина Овнів взагалі ніяк не бентежать. Вони раді провести час у компанії дітей або молоді та навчитися чогось нового.

ТЕЛЕЦЬ

Навіть у літньому віці Тельці мають добру витривалість і, незважаючи на недуги, ведуть активний спосіб життя. Представники цього знака не соромляться своїх років, вважають сивину і зморшки достоїнством. При цьому виглядають дуже добре і уважно ставляться до здоров’я.

БЛИЗНЮКИ

Представники цього знака дуже енергійні, навіть у похилому віці їх не побачите відпочиваючими перед каміном. Лише до пенсії вони нарешті розуміють, чого хочуть від життя, починають досягати успіху в кар’єрі або з головою занурюються в улюблене хобі. Починають вести здоровий спосіб життя і займатися спортом.

РАКИ

Раки старанно і заздалегідь готується до старості: замислюються про пенсійні накопичення, підшукують собі будинок для літніх людей. Але ще більше переживають, що у похилому віці залишаться самі. Тому Раки починають дбати про всіх оточуючих.

З них виходять чудові бабусі та дідусі, які із задоволенням поділяться корисними порадами та почастують смачним пряником.

ЛЕВ

Леви до старості стають взірцем для наслідування. До виходу на пенсію вони здобувають безліч титулів і нагород, встигають побудувати успішну кар’єру.

Леви з гідністю приймають свій вік і справедливо вважають, що не цифра у паспорті визначає їхнє життя. І навіть у 95 років вони виглядають бездоганно.

ДІВА

Тільки ближче до старості Діви дозволяють собі жити на повну. Вони не хочуть миритися з віком і старість називають другою молодістю. Починають подорожувати, вступають у молодіжні організації, ведуть активний спосіб життя.

Також цей знак може дати хорошу пораду, підтримати розмову й допомогти у вирішенні життєвих проблем, адже життєвого досвіду у них аж надто.

ТЕРЕЗИ

Терезів дуже турбує власна зовнішність, тому навіть у 80 років цей знак виглядатиме свіжо та молодо. До того ж, що більше Терезам років, то більше навколо них друзів.

Люди, народжені під цим знаком, не вважають старіння проблемою. Про те, скільки їм років, вони не дуже добре пам’ятають, та їм це й не потрібно: у будь-якому віці Терези здатні закохатися, рвонути на край світу і почати життя наново.

СКОРПІОН

Скорпіони у похилому віці стають представницькими та величними. Їхній звичний сарказм перетворюється на дотепність. Хоч би скільки років їм не було, вони далі виглядають привабливо, зберігають особливу чарівність, що притягує людей, як магніт.

Що ж до внутрішніх якостей Скорпіонів, то з віком у прагненні зробити щось велике вони починають писати мемуари або складати філософську працю, цитатами з якої мучать усіх навколо.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці не хочуть думати про вік. Вони не збираються відмовлятися від динамічного способу життя, до якого так звикли. Тому представники цього знака намагаються спілкуватися з енергійними та самодостатніми людьми, з якими вони зовсім не відчувають віку і завжди перебувають у русі.

Щоправда, не всі Стрільці у похилому віці люблять активний спосіб життя. Деякі представники цього знаку воліють проводити час у тиші та спокої, насолоджуючись природою та сонцем.

КОЗЕРІГ

Тільки до пенсії Козерогів відпускає нав’язлива думка про те, що вони мають щось комусь довести. Вони намагаються відволіктися від повсякденної метушні, освоюють нове хобі. Якщо Козерога щось і турбує у літньому віці – то лише думка про те, чому він так пізно став вільно дихати.

В основному у представників цього знака хороша спадковість, тому і здоров’я, і ​​пам’ять їх рідко підводять.

ВОДОЛІЙ

Водолії з роками стають все більш ексцентричними, тому навіть у 90 років можуть носити яскравий одяг. Вони почуваються на одній хвилі з онуками та дітьми. А от щодо таких звичних обов’язків бабусь і дідусів: пиріжки напекти, на дачі город скопати, шапочку сплести — це вже не до них.

До глибокої старості Водолії виглядають молодо, а глибокі знання з різних сфер допомагають їм підтримувати розмову на будь-яку тему.

РИБИ

Риби панічно бояться старіти, адже ще стільки не зроблено, не прожито, не виконано. Вони люблять підбивати підсумки свого життя, щось порівнювати та підраховувати. Паралельно намагаються змінити свої звички, якомога правильніше організувати свій спосіб життя: сідають на дієти, шукають секрети довголіття. А щоб урятуватися від самотності, Риби знаходять однодумців.

Читайте також: Гороскоп на 2022 рік: що обіцяють зірки?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні