Субота, 11 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТаких смачних оладок ви ще не готували: ні кефір, ні ряжанка вам...

Таких смачних оладок ви ще не готували: ні кефір, ні ряжанка вам не знадобляться

Этот материал также доступен на русском языке
Оладки можна приготувати не тільки на основі кефіру, кислого молока або ряжанки, але і печінки. І якщо тушкована печінка виходить трохи сухуватою або жорсткуватою, то оладки з печінки будуть соковитими, м'якими та ніжними.

Печінку для оладок можна брати будь-яку – курячу, яловичу чи свинячу.

Раніше ми розповідали, що потрібно зробити, щоб оладки вийшли пишними.

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 1 велика цибулина;
  • 1 куряче яйце;
  • 3 столові ложки борошна;
  • 1 столова ложка сметани;
  • Сіль – 1\2 чайної ложки;
  • Сода – на кінчику ножа;
  • Часник – два зубчики.

Приготування:

  1. Печінку потрібно вимити і подрібнити в блендері.
  2. Очистити цибулю та часник і теж подрібнити, додати до печінки, перемішати, вбити яйце, посолити, додати сметану, соду. Усі інгредієнти перемішати.
  3. Смажити на розігрітій сковороді з олією з двох сторін до повної готовності.
  4. Якщо ви хочете, щоб оладки з печінки були ще соковитішими і ніжнішими, обов’язково після смаження викладіть їх у сотейник або каструлю, налийте трохи води і пропарте 7-8 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні