Вона цілком може замінити гречку або рис як гарнір. При цьому у наших сусідів у Молдові та Румунії з неї готують у великій кількості улюблену мамалигу. Уславлений гуцульський банош теж вариться саме з кукурудзяної крупи.
Сьогодні ми познайомимося із рецептом італійської поленти. Поленту неодмінно варто приготувати, щоб зробити різноманітність у своє харчування.
Кукурудзяна крупа — 1 повна склянка, вода або бульйон (курячий, м’ясний або овочевий) — 4 склянки, сіль дрібного помелу — 1,5 чайної ложки, вершкове масло — 2 столові ложки, твердий сир тертий — 50 грамів.
Важливо кашу перемішувати кожні 4-5 хвилин. У готової поленти крупинки м’які, а сама вона кремоподібна.
Також полента чудово поєднується з різними соусами, такими як томатний або грибний.
Читайте також:
Фахівці перевіряють вакансії, розміщені роботодавцями та кадровими агентствами.
Розсада добре прижилася, але з настанням спеки, незважаючи на поливи, кущики починають в'янути, а листя…
Порадуйте своїх рідних і гостей неймовірно ніжним десертом, який готується за лічені хвилини без особливих…
За своє століття існування кеди перетворилися із суто функціонального спортивного взуття на культурний феномен, що…
У кого з пенсіонерів можуть примусово вилучити пенсійні виплати і з чим це пов'язано.
Для власників банківських карток багатьох українських банків з літа діятимуть нові правила. Які саме обмеження…