Вона цілком може замінити гречку або рис як гарнір. При цьому у наших сусідів у Молдові та Румунії з неї готують у великій кількості улюблену мамалигу. Уславлений гуцульський банош теж вариться саме з кукурудзяної крупи.
Сьогодні ми познайомимося із рецептом італійської поленти. Поленту неодмінно варто приготувати, щоб зробити різноманітність у своє харчування.
Кукурудзяна крупа — 1 повна склянка, вода або бульйон (курячий, м’ясний або овочевий) — 4 склянки, сіль дрібного помелу — 1,5 чайної ложки, вершкове масло — 2 столові ложки, твердий сир тертий — 50 грамів.
Важливо кашу перемішувати кожні 4-5 хвилин. У готової поленти крупинки м’які, а сама вона кремоподібна.
Також полента чудово поєднується з різними соусами, такими як томатний або грибний.
Читайте також:
Незабаром настануть морози, і це означає, що зараз саме час встигнути провести важливий захід у…
6 листопада подекуди можливі невеликі дощі
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Після інсульту люди, які пережили поразку головного мозку, відчувають обмеження фізичних можливостей. Часто спостерігається частковий…
Бобові незамінні в нашому меню, і лікарі рекомендують включати їх у свій раціон.
Природний косметичний салон працює цілий рік, і жінкам не варто втрачати чудові можливості, які дарують…