Середа, 22 Вересня, 2021

Мариновані кабачки

Вілтку на столі багатство овочів та фруктів, а взимку будемо їсти те, чим запаслися. Пропонуємо приготувати смачні мариновані кабачки.

З 6 кг кабачків вийде 12 літрових банок.

У кожну банку покласти 1 лавровий лист, 2 горошини чорного перцю, 3-4 зубчики часнику, парасольку кропу, гілочку селери, шматочок гіркого перцю. Покласти нарізані кружальцями кабачки, залити маринадом, стерилізувати 7-8 хвилин.

Маринад: 6 л води, 200 г солі, 200 г цукру. Коли закипить, влити 2 склянки оцту.

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, як приготувати хек у тісті.

Нове на сайті