Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДомашній адвокатКамера схову в супермаркеті? - Будьте обережні!

Камера схову в супермаркеті? – Будьте обережні!

Этот материал также доступен на русском языке
Наші читачі часто звертаються до нас по допомогу в розв’язанні різних проблем. Ми завжди раді підтримати їх і допомогти в тяжкій ситуації.

У камерах схову супермаркетів нерідко трапляються крадіжки, що стає предметом розгляду, однаково неприємного як для керівництва магазину, так і для самого покупця. Наша читачка Р.І. Коновалова з Харкова залишила в камері схову пакет з дорогими чобітьми, які пропали з шафки, поки вона робила покупки. За словами читачки, вона зверталася до районного та апеляційного судів, і навіть до Верховного суду України. Вона пише: « Я судилася з цим магазином – районний суд і апеляційний суд Харкова відхилили мою заяву, буцімто я до магазину не зверталася. Дуже прошу мені допомогти, надішліть мені адреси організації допомоги інвалідам та Європейського суду з прав людини для відновлення справедливості».

Шановна читачко! Ми співчуваємо вам, проте змушені розчарувати вас: предметом скарги до Європейського суду можуть бути лише права та свободи, гарантовані Європейською конвенцією про захист прав людини. Ваша скарга до цього розряду не належить. Знайти пропажу і покарати винних у вашому разі ви зможете лише за участю поліції. Проте ми виконуємо ваше прохання і подаємо адресу Всеукраїнської організації інвалідів: 04071, м. Київ, вул. Нижній Вал, 23-д. Телефон: (044) 467-51-75.

Раніше опубліковано: Хто може стати опікуном літньої людини?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні