Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу страву української кухні – крученики з грибами: і сім’ї на вечерю, і гостей без слів залишити.
Вирізка яловича – 500 г, цибуля – 1 шт., часник – 3 зубчики, яблука (кисло-солодкі) – 3 шт., яйця – 2 шт., гірчиця готова – 1 чайна ложка, лимонний сік – 2 столові ложки сметана – 3 столові ложки, сіль, мелений перець – за смаком, олія – для обсмажування.
Яблука почистити і разом з цибулею натерти на дрібній тертці. Додати гірчицю, лимонний сік, товчений часник, посолити, поперчити і добре перемішати.
Яловичу вирізку нарізати упоперек волокон шматочками завтовшки в один сантиметр – як для відбивних. Добре відбити з двох боків якомога тонше.
На м’ясо нанести шар готової суміші, згорнути щільні рулетики і помістити в глибоку миску. Зверху вилити решту яблучної суміші, закрити кришкою і поставити в холодильник мінімум на дві години, а краще на ніч.
Дістати рулетики з холодильника, обваляти в борошні і залишити на п’ять хвилин, щоб борошно трохи ввібралося у м’ясо. Окремо збити яйця з щіпкою солі та перцю.
Нагріти сковорідку з рослинною олією і, зануривши в яєчну суміш, обсмажити рулетики з двох боків до золотистого кольору. До яблучної суміші, що залишилася після маринування, додати сметану і третину склянки води. Все добре перемішати, посолити.
Залити цією сумішшю обсмажені рулетики, додати шматочок лаврового листа, закрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 30 хвилин з моменту закипання. Потім відкрити кришку і тушкувати ще 10 хвилин.
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…
Навіть після миття холодильника неприємний запах залишається? Розповідаємо, як його позбітися.