Як можна впоратися із печією за допомогою яєчної шкаралупи
«Підвищена кислотність шлунку дуже дошкуляє хронічною печією. Не знаєш, куди від неї подітися.
Доводиться шукати шляхи боротьби з підвищеною кислотністю. Мені, наприклад, допомагає яєчна шкаралупа.
У період загострення стану зранку та ввечері з’їдаю 5 грамів товченої яєчної шкаралупи. Такий засіб може забезпечити досить тривалий лікувальний ефект після тижневого вживання.
Однак перед вживанням шкаралупи яєць потрібно переконатися в її чистоті, адже за наявності забруднень це може викликати шлунково-кишкові розлади.
Тому перед подрібненням я обробляю шкаралупу окропом – залишаю її в окропі на декілька хвилин. Потім її вже можна дрібнити і їсти».
Віра Мармуз, Черкаська область»