Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПечію заспокоїть яєчна шкаралупа

Печію заспокоїть яєчна шкаралупа

Этот материал также доступен на русском языке
Хто не знає печію? Печію знають усі. Цей стан зазвичай характеризується відчуттям печіння у верхній частині живота. Дискомфорт може супроводжуватись кислим присмаком у роті або відчуттям, що їжа повертається у горло.

Як можна впоратися із печією за допомогою яєчної шкаралупи

«Підвищена кислотність шлунку дуже дошкуляє хронічною печією. Не знаєш, куди від неї подітися.

Доводиться шукати шляхи боротьби з підвищеною кислотністю. Мені, наприклад, допомагає яєчна шкаралупа.

У період загострення стану зранку та ввечері з’їдаю 5 грамів товченої яєчної шкаралупи. Такий засіб може забезпечити досить тривалий лікувальний ефект після тижневого вживання.

Однак перед вживанням шкаралупи яєць потрібно переконатися в її чистоті, адже за наявності забруднень це може викликати шлунково-кишкові розлади.

Тому перед подрібненням я обробляю шкаралупу окропом – залишаю її в окропі на декілька хвилин. Потім її вже можна дрібнити і їсти».

Віра Мармуз, Черкаська область»

Нове на сайті