Такі котлети можна їсти багато, не побоюючись калорій! Котлети з хека, приготовані за цим кулінарним рецептом, виходять дуже ніжними та соковитими з рум’яною скоринкою. Ще ці котлети рекомендуємо спробувати тим, хто віддає перевагу малокалорійній їжі.
Філе хека – 550 грамів, яйця – 1 штука, цибуля ріпчаста – 1 штука, манна крупа – 80 грамів, вершки – 70 мілілітрів, перець білий мелений – 1 щіпка, сіль – за смаком.
Сформувати котлети невеликого розміру мокрими руками. Обваляти в борошні й обсмажити з двох боків, вогонь – середній.
Подавати котлети гарячими, з гострим томатним соусом.
8 липня у північних областях та на Вінниччині очікуються дощі, на решті територіях - без…
Слід пам'ятати, що Сонце непостійне, тому прогноз його активності може змінитися.
У спеку не хочеться довго стояти біля плити. Ми пропонуємо вам швидкі та оригінальні літні…
Якщо у вас під час ходьби стали боліти або німіти ноги, варто звернутися до лікаря…
Смартфон розряджається швидше, ніж хотілося б? Можливо, справа не у старому акумуляторі, а у повсякденних…
Ви здивуєтеся, дізнавшись, на що здатна звичайна лимонна кислота. Ось кілька лайфхаків, які варто спробувати…