Такі котлети можна їсти багато, не побоюючись калорій! Котлети з хека, приготовані за цим кулінарним рецептом, виходять дуже ніжними та соковитими з рум’яною скоринкою. Ще ці котлети рекомендуємо спробувати тим, хто віддає перевагу малокалорійній їжі.
Філе хека – 550 грамів, яйця – 1 штука, цибуля ріпчаста – 1 штука, манна крупа – 80 грамів, вершки – 70 мілілітрів, перець білий мелений – 1 щіпка, сіль – за смаком.
Сформувати котлети невеликого розміру мокрими руками. Обваляти в борошні й обсмажити з двох боків, вогонь – середній.
Подавати котлети гарячими, з гострим томатним соусом.
Найгостріше фінансові труднощі відчувають літні люди у Східній Європі, особливо в Балтійських державах, тоді як…
Все частіше українські пенсіонери стикаються з тим, що банки списують кошти з рахунків без попередження.…
Протягом дня 16-го жовтня передбачається у більшості областей України досить комфортна температура повітря, +10+15 градусів,…
У дні магнітних бур медики радять знизити фізичне та психоемоційне навантаження, повноцінно висипатися.
Яблука - ідеальна основа для затишної осінньої випічки. Спробуйте приготувати простий та корисний яблучний манник:…
Перехід на опалювальний сезон – час актуалізувати інформацію про субсидії. Дізнайтесь, хто має повторно звертатися…