Такі котлети можна їсти багато, не побоюючись калорій! Котлети з хека, приготовані за цим кулінарним рецептом, виходять дуже ніжними та соковитими з рум’яною скоринкою. Ще ці котлети рекомендуємо спробувати тим, хто віддає перевагу малокалорійній їжі.
Філе хека – 550 грамів, яйця – 1 штука, цибуля ріпчаста – 1 штука, манна крупа – 80 грамів, вершки – 70 мілілітрів, перець білий мелений – 1 щіпка, сіль – за смаком.
Сформувати котлети невеликого розміру мокрими руками. Обваляти в борошні й обсмажити з двох боків, вогонь – середній.
Подавати котлети гарячими, з гострим томатним соусом.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.