Такі котлети можна їсти багато, не побоюючись калорій! Котлети з хека, приготовані за цим кулінарним рецептом, виходять дуже ніжними та соковитими з рум’яною скоринкою. Ще ці котлети рекомендуємо спробувати тим, хто віддає перевагу малокалорійній їжі.
Філе хека – 550 грамів, яйця – 1 штука, цибуля ріпчаста – 1 штука, манна крупа – 80 грамів, вершки – 70 мілілітрів, перець білий мелений – 1 щіпка, сіль – за смаком.
Сформувати котлети невеликого розміру мокрими руками. Обваляти в борошні й обсмажити з двох боків, вогонь – середній.
Подавати котлети гарячими, з гострим томатним соусом.
В Україні не втрачає актуальності питання соціального захисту військових і тих, хто має відношення до…
Харків’янину скасували інвалідність і зобов’язали повернути до Пенсійного фонду понад 142 тисячі гривень пенсії. Проте…
У середу в Україні очікується тепла літня погода: вдень +22+27 градусів, хіба що на півночі…
Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні приділяти особливу увагу здоров'ю
Вересень - час змін на воді: спека відступає, а риба починає активно годуватись перед холодами.…
Біль у шиї, "ватяні ноги", запаморочення - це може бути спондильоз. Про захворювання, яке часто…