Наша національна кухня багата і різноманітна. І є багато українських страв, рецепти яких незаслужено забуті. Пропонуємо вам приготувати деякі з них. Вони вам напевно сподобаються і урізноманітнять не лише повсякденний, а й святковий стіл.
Цей оригінальний український розсольник готується на бульйоні з яловичих кісток та серця та заправляється білим соусом типу бешамель. Основним інгредієнтом супу є солоні огірки, а замість соусу можна взяти сметану.
Солоні огірки – 5 штук, овочевий або м’ясний бульйон – 3 літри, цибуля – 1 штука, картопля – 5 штук, сметана – 5 столових ложок, сіль, перець, кріп.
Додайте сіль, перець, а при подачі посипте зеленню.
Раніше ми розповідали, які страви були в раціоні запорізьких козаків.
Кукурудзяні палички – один із улюблених з дитинства десертів і перекусів. Зазвичай це одні з…
Томати вирощують майже всі городники, але не всім вдається збирати рекордні врожаї помідорів. А все…
В Україні 22 травня у погоді не буде суттєвих змін. Увесь час має бути тепло.…
Чи варто очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Інсультом називають раптове порушення кровообігу мозку. Він виникає при зупинці кровотоку однією з артерій. Кров…
Шведський шоколадний пиріг - це неймовірно вишукані солодкі ласощі. Він поєднує в собі ніжний шоколадний…