Українські козаки здебільшого готували страви з круп та риби, бо ані скотарством, ані сільським господарством вони не займалися. І хоча багато часу козаки проводили в походах, вони розумілися на їжі. Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
Шулики були улюбленим десертом козаків, їли його під час посту. Звичайні коржики з медово-маковою підливою будуть доречними на столі і сьогодні.
Борошно – 450 грамів, яйце – 1 штука, цукор – 100 грамів і 1 столова ложка, мак – 280 грамів, мед – 100 грамів, вода – 300 грамів.
Яка буде синоптична ситуація в країні 30 липня? На сході очікується суха спекотна погода, а…
Більшість сучасних людей активно користуються навушниками, щоб слухати музику чи подкасти, дивитися кіно, грати в…
Магнітні бурі можуть впливати на здоров'я людей, тому попередження про магнітні бурі допомагають контролювати фактори…
Національний банк України оголосив про майбутні зміни у грошовій системі: одні монети вилучають, інші залишають…
Останній місяць літа в Україні відзначений безліччю свят. Серед них як найважливіші церковні дати, так…
Періодична або постійна біль у ділянці таза може бути не просто наслідком втоми чи переохолодження.…