Українські козаки здебільшого готували страви з круп та риби, бо ані скотарством, ані сільським господарством вони не займалися. І хоча багато часу козаки проводили в походах, вони розумілися на їжі. Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
Шулики були улюбленим десертом козаків, їли його під час посту. Звичайні коржики з медово-маковою підливою будуть доречними на столі і сьогодні.
Борошно – 450 грамів, яйце – 1 штука, цукор – 100 грамів і 1 столова ложка, мак – 280 грамів, мед – 100 грамів, вода – 300 грамів.
Все більше українців офіційно працюють у Польщі, відтак зростає кількість тих, хто отримує право на…
Сучасний ринок спортивного харчування переповнений яскравими упаковками та гучними гаслами: "без цукру", "sugar free", "0%…
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Природний екстракт прополісу здатний не лише зміцнити коріння та пагони, а й підвищити стійкість рослин…
Ніжний бульйон, м’яке куряче м’ясо та пухкі галушки з легким ароматом часнику — цей суп…