Українські козаки здебільшого готували страви з круп та риби, бо ані скотарством, ані сільським господарством вони не займалися. І хоча багато часу козаки проводили в походах, вони розумілися на їжі. Їхня їжа була простою і смачною, з десертами та напоями. Пропонуємо вам рецепти страв, які готували запорізькі козаки.
Шулики були улюбленим десертом козаків, їли його під час посту. Звичайні коржики з медово-маковою підливою будуть доречними на столі і сьогодні.
Борошно – 450 грамів, яйце – 1 штука, цукор – 100 грамів і 1 столова ложка, мак – 280 грамів, мед – 100 грамів, вода – 300 грамів.
Частина українських пенсіонерів можуть отримати додаткову виплату. Держава передбачила для них щомісячну допомогу, сума якої…
У світі моди жіночі брендові сукні сорочки посідають особливе місце. Ці стильні предмети одягу є…
Тепла погода чи знову заморозки і сніг? Чого очікувати українцям у суботу? Синоптики зробили детальний…
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Весняні заморозки можуть знищити врожаю плодових дерев. Проте все ще можна допомогти рослинам.
Якщо шукаєте оригінальну м'ясну страву на Великдень, яка підкорить усіх з першого шматочка – у…