Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачВечірній гламур: створення образу для особливих випадків

Вечірній гламур: створення образу для особливих випадків

Этот материал также доступен на русском языке
Урочистий привід потребує особливого вбрання. Вечірня мода дуже різноманітна. У колекціях відомих будинків моди представлені пишні сукні, коктейльні комплекти і навіть брючні костюми.

Щоб переконатися в цьому, достатньо заглянути до каталогів відомих Будинків моди, наприклад Gucci або Salvatore Ferragamo. У такому розмаїтті розгубиться навіть найдосвідченіша модниця. Щоб складання вечірньої цибулі було простим завданням, потрібно дотримуватись кількох правил.

Дрес-код заходу

Перед появою потрібно дізнатися, який саме захід належить відвідати. Урочисті сукні доречні для подій з дрес-кодом black tie. Коктейльні сукні довжиною до коліна або трохи нижче доречно виглядають на неформальному заході. Мода зараз дуже демократична. На деякі гламурні події можна вдягнути навіть джинси.

Макіяж

Як відомо, є два види макіяжу – денний та вечірній. Здавалося б, що для нашого випадку потрібний виключно вечірній макіяж. Однак, це не так. На коктейльній вечірці більш доречний денний макіяж. Його основні правила:

  • тон, наближений до натурального;
  • нейтральна палітра тіней;
  • рум’яна ніжно-рожевого або персикового відтінку;
  • один акцент, наприклад, на губах чи очах.

Вечірній макіяж виразніший і яскравіший. Він доречний на весіллі, концерті, вечірці.

Взуття

Взуття – такий же важливий елемент образу, як сукня та макіяж. На будь-якому урочистому заході доречні човники. Колір підбирається залежно від образу. У будь-якому разі човники нейтрального тону – базовий елемент гардеробу сучасної дівчини. Також під вечірні та коктейльні сукні можна взувати босоніжки, виконані в класичному непомітному стилі.

Аксесуари

Прикраси підбираються залежно від приводу та вбрання. З бальними та вечірніми сукнями можна одягнути розкішні намисто або сережки. При виборі прикраси слід враховувати виріз. Під круглий – надягають великі кольє. А з V-подібним вирізом краще поєднуються кулони на довгих ланцюжках. При виборі прикрас важливо не перестаратися. Достатньо 2-3 ювелірних виробів. Допустима і біжутерія.

На урочистий захід можна вдягнути манто, болеро чи накидку. Вони додадуть цибулі шику і зігріють, особливо якщо йдеться про сукню з відкритими плечима. На весілля або світський раут можна надіти довгі рукавички.

Акценти

Ці елементи мають бути у кожному образі. При виборі яскравого плаття або блузи з паєтками акцентом і буде одяг. У випадку, коли лук відрізняється стриманістю та виконаний в пастельних тонах, у ролі акцентів виступатимуть аксесуари або прикраси: сумка, ремінь, сережки, кольє. Можна пограти з кольорами та фактурами, але не потрібно перестаратися. Так, якщо надягаєте кольє, від сережок краще відмовитись.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні