Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк правильно сидіти на ігровому кріслі

Як правильно сидіти на ігровому кріслі

Этот материал также доступен на русском языке
Правила постави у кріслі під час відпочинку та роботи, щоб зберегти своє здоров'я. Поради та рекомендації.

Облаштування комфортного ігрового середовища включає придбання цілої низки компонентів. Ключовий із них — практичне, зручне та функціональне крісло ігрове. Потрібно не тільки вибрати модель з надійним каркасом, численними механізмами регулювання, а також зносостійким зовнішнім покриттям, а й навчитися правильно використовувати його. Огляд корисних рекомендацій дозволить дійсно насолоджуватися ігровим процесом, забувши про дискомфорт і неприємні відчуття.

Розслаблене становище

Висота сидіння має бути відрегульована таким чином, щоб стопи плоско стояли на підлозі, утворюючи кут у колінах приблизно 90 градусів. Це знижує тиск на ноги і спину, запобігаючи набрякам і болю в м’язах навіть після тривалих ігрових сесій.

Підтримка попереку та шиї

Особлива форма подушок, що налаштовуються по висоті і рівню нахилу, допоможе розміститися з комфортом, щоб уникнути перекосу тазу і хребта. Це дозволить зберегти природний вигин попереку, знижуючи напругу в цій галузі та запобігаючи можливим болям. Існує два типи подушок:

  • регульовані вбудовані;
  • знімні.

Обидва варіанти мають попит – головне, розмістити аксесуар таким чином, щоб широка частина була розташована безпосередньо над сідницями, а вигин не заважав зайняти розслаблене положення А для області шиї і плечей потрібна невелика компактна подушка, яка знімає напругу і підтримує правильне положення голови.

Регульовані підлокітники

Висоту та кут повороту налаштовують з урахуванням зростання та ваги, а також індивідуальних переваг. Для цього потрібно сісти у крісло, регулюючи підлокітники для досягнення прямого кута в ліктьовому згині. Така підтримка не сковує руху та не заважає швидко реагувати на напад чи інші події ігрового сценарію.

Кут нахилу спинки

Більшість геймерських крісел передбачає можливість відкинути спинку на 170 ° і зайняти практично горизонтальне положення. Але в такій позі довго пограти не вдасться: неприродне становище рук, ніг та хребта призводить до оніміння в кінцівках, а перетискання нервів та кровоносних судин часто супроводжується болем та набряками. Щоб налаштувати спинку, необхідно:

  • сісти в крісло та розслабитися;
  • переконатися, що руки зручно лежать на підлокітниках і не доводиться тримати геймпад або маніпулятор на вазі;
  • спина та сідниці повинні повністю прилягати до поверхні.

Це дозволить налаштувати конструкцію правильним чином, щоб уникнути проблем з опорно-руховим апаратом, а головне значно підвищити свої успіхи в ігрових баталіях.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні