П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаПільгиСім'ї несподівано скасували субсидію: якими можуть бути підстави для цього

Сім’ї несподівано скасували субсидію: якими можуть бути підстави для цього

Этот материал также доступен на русском языке
В редакцию обратилась семья пенсионеров Карабановых, проживающая в городе Каменском Днепропетровской области, с жалобой на отмену субсидии.

До редакції надходить багато листів. У них ви підказуєте нам нові теми для публікацій, ставите актуальні питання і ділитеся своєю творчістю. Ми вдячні вам за підтримку та співпрацю. Наступного року ми також з нетерпінням чекатимемо на ваші листи і намагатимемося враховувати ваші побажання.

Чому вiдмiнили субсидiю?

До редакції звернулася родина пенсіонерів Карабанових, яка мешкає в місті Каменському Дніпропетровської області.

Вони розповіли, що мають невеликі пенсії і з грудня 2022-го до жовтня 2023 року отримували субсидію.

В жовтні їм субсидію відмінили, мотивуючи тим, що у них є депозит. Подружжя стверджує, що у них немає депозиту в жодному банку України, але субсидію їм не повернули.

Хочемо нагадати, що з 1 грудня 2022 року Призначення житлових субсидій здійснюється органами Пенсійного фонду.

Контроль за правильністю призначення і виплати житлових субсидій здійснює Національна соціальна сервісна служба та її територіальні органи. Ви можете звернутися до них для вирішення поточного питання.

Також ви можете написати скаргу на ім’я керівництва Пенсійного фонду, підтверджуючи те, що у вас дійсно немає депозиту. Будь-яка інформація ретельно перевіряється, i можливо, у ПФУ були підстави для відмови вам у субсидії.

До редакції звернулася родина пенсіонерів Карабанових, яка мешкає в місті Каменському Дніпропетровської області, зі скаргою на відміну субсидії.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні