Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРіздвяний стіл: куряче філе під сирно-овочевою шубою – економно, але дуже ефектно

Різдвяний стіл: куряче філе під сирно-овочевою шубою – економно, але дуже ефектно

Этот материал также доступен на русском языке
На святковому столі неодмінно має бути м'ясо – з ним ситно та смачно. І якщо блюдо доповнити цікавими інгредієнтами, ваші гості неодмінно оцінять кулінарну майстерність господині

Куряче філе під сирно-овочевою шубою

Інгредієнти

Куряче філе – 500 грамів, огірки солоні – 4 штуки, цибуля – 3 штуки, морква – 1 штука, сир твердий – 200 грамів, майонез – 3 столові ложки, часник – 2 зубчики, олія соняшникова – 2-3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці.
  • У сковороді розігріти олію і перекласти в неї цибулю з морквою. Обсмажити овочі, часто перемішуючи, протягом 5-6 хвилин.
  • Солоні огірки натерти на великій тертці і відправити у сковороду до обсмажених овочів.
  • Овочеву начинку перекласти у тарілку і дати охолонути.
  • Кожне філе розрізати вздовж на три пласти, злегка відбити, натерти сіллю і чорним перцем і перекласти на деко, змащене олією (можна накрити пергаментом).
  • У остиглу овочеву суміш додати майонез, пропущений через прес часник і рівномірно розподілити поверх кожної відбивної.
  • Посипати тертим сиром і запекти в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Подавати страву до столу з будь-яким гарніром.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні