Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯк у домашніх умовах підняти рівень гемоглобіну народними засобами

Як у домашніх умовах підняти рівень гемоглобіну народними засобами

Этот материал также доступен на русском языке
З дитинства ми чуємо про гемоглобін. Він впливає на активність, працездатність, апетит, стан волосся та шкірних покривів. При значній та тривалій нестачі гемоглобіну виникає кисневе голодування, що призводить до загибелі клітин.

Як підняти рівень гемоглобіну?

«Моя проблема – знижений рівень гемоглобіну – знайома багатьом. Лікарі кажуть, що це буває проявом певних проблем організму, що з’являються з віком.

Мені прописували різні ліки, але через них в мене виникали сильні закрепи. Тому почала користуватися народними рецептами. Готую корисні салат та відвар. Пропоную і вам скористатися моїми рецептами.

Цілющий салат 

Для приготування салату, який допоможе підвищити рівень заліза в крові, беру білокачанну капусту, кріп, листя кульбаби, чебрець, болгарський перець, петрушку та м’яту. Перед приготуванням всі інгредієнти ретельно промиваю проточною водою, після чого нарізаю невеликими шматочками. Висипаю все в одну посудину, перемішую і заправляю невеликою кількістю оливкової олії. Такий салат рекомендую вживати перед їдою.

Відвар замість чаю

Дві столові ложки плодів шипшини засипаю у термос об’ємом 0,5 літра, після чого заливаю їх окропом. Засіб має настоятися протягом 4 годин. Вживати відвар краще замість чаю або кави.

Галина Оленецька, Київ»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні