Твердий сир – 250 грамів, морква – 2 штуки, буряк – 2 штуки, курячі яйця – 5 штук, філе оселедця – 1 штука, часник – 2-3 зубчики, волоські горіхи – жменя, майонез – за смаком.
Викласти закуску на блюдо і посипати рубаним кропом.
Приготуйте також:
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…