Карасі з цибулею в духовці
Інгредієнти
«Карась невеликий – 3 штуки, цибуля – 3 штуки, лимон – 1 штука, олія – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Рибу очистити від лусок і нутрощів, відрізати голову та плавці. Добре промити холодною водою.
- Приправити рибу сіллю та чорним меленим перцем, залишити на 15 хвилин.
- Тим часом на сковороду викласти нашатковану цибулю і полити її олією.
- На цибульну подушку викласти рибу, злегка збризкуючи її соком лимона та олією.
- Поставити рибу в розігріту до 210 градусів духовку на 30-40 хвилин.
- Під час запікання через кожні 10 хвилин змащувати рибу олією і збризкувати соком лимона.
Петро Олексійович, м. Черкаси»