Субота, 2 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо за рецептами наших читачів: карасі з цибулею в духовці

Готуємо за рецептами наших читачів: карасі з цибулею в духовці

Этот материал также доступен на русском языке
Чим хороші страви з рубрики "готовимо за рецептами наших читачів", так це простотою, економічністю та гарантією того, що у вас все вийде - рецепти випробувані, вдячні дегустатори оцінили.

Карасі з цибулею в духовці

Інгредієнти

«Карась невеликий – 3 штуки, цибуля – 3 штуки, лимон – 1 штука, олія – 3 столові ложки, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • Рибу очистити від лусок і нутрощів, відрізати голову та плавці. Добре промити холодною водою.
  • Приправити рибу сіллю та чорним меленим перцем, залишити на 15 хвилин.
  • Тим часом на сковороду викласти нашатковану цибулю і полити її олією.
  • На цибульну подушку викласти рибу, злегка збризкуючи її соком лимона та олією.
  • Поставити рибу в розігріту до 210 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  • Під час запікання через кожні 10 хвилин змащувати рибу олією і збризкувати соком лимона.

Петро Олексійович, м. Черкаси»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні