Ми починаємо публікувати рецепти, які підійдуть на всі випадки життя: бюджетні та дієтичні, страви для гурманів та вишукані, які можна дозволити собі приготувати раз на рік на радість собі та дому. А ви можете ділитися з нами своїми знахідками та улюбленими рецептами.
Котлети з грибами
Інгредієнти
Фарш – 500 грамів, печериці – 400 грамів, цибуля – 1-2 штуки, часник – 2 зубчики, олія, коріандр, сухий часник, сіль і перець – за смаком.
Приготування
- На суху сковорідку відправити гриби, додати сіль, щоб швидше віддали вологу.
- Через кілька хвилин влити олію та смажити 8-10 хвилин.
- Потім всипати часник, рубану цибулю та перець за смаком.
- У фарш додати сухий часник, коріандр, сіль, перець та обсмажені гриби.
- Сформувати котлети і викласти їх на деко, вистелене пергаментом.
- Запікати котлети в духовці при 190 градусах 25 хвилин.