Вівторок, 7 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо святковий стіл: котлети з грибами - запах зведе з розуму

Готуємо святковий стіл: котлети з грибами – запах зведе з розуму

Этот материал также доступен на русском языке
Грудень та січень – місяці святкові. Господиням є де докласти фантазію та вміння: то пісні страви потрібно підібрати такі, щоб домашні ситі були і не заглядали в холодильник у пошуках смачненького, то накрити святковий стіл хочеться і красиво, і економно, і дуже смачно і... нешкідливо для талії.

Ми починаємо публікувати рецепти, які підійдуть на всі випадки життя: бюджетні та дієтичні, страви для гурманів та вишукані, які можна дозволити собі приготувати раз на рік на радість собі та дому. А ви можете ділитися з нами своїми знахідками та улюбленими рецептами.

Котлети з грибами

Інгредієнти

Фарш – 500 грамів, печериці – 400 грамів, цибуля – 1-2 штуки, часник – 2 зубчики, олія, коріандр, сухий часник, сіль і перець – за смаком.

Приготування

  • На суху сковорідку відправити гриби, додати сіль, щоб швидше віддали вологу.
  • Через кілька хвилин влити олію та смажити 8-10 хвилин.
  • Потім всипати часник, рубану цибулю та перець за смаком.
  • У фарш додати сухий часник, коріандр, сіль, перець та обсмажені гриби.
  • Сформувати котлети і викласти їх на деко, вистелене пергаментом.
  • Запікати котлети в духовці при 190 градусах 25 хвилин.

Нове на сайті