Капуста – 1 кілограм, яблука – 2 штуки (кисло-солодкого сорту), морква – 2 штуки, сіль – 1 столова ложка, цукор – 1 чайна ложка.
У середньому за тиждень квашена капуста з яблуками буде готова. На зберігання капусту перекласти у скляні простерилізовані банки і прибрати у прохолодне місце.
***
Нагадаємо, що квашена капуста – дуже корисна страва. У квашеному вигляді в ній містяться вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк). Всі вони сприяють зміцненню імунітету та травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям та блиску волоссю. А ще цей продукт корисний своєю низькокалорійністю.
1. Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
2. Секрети зимової заготівлі: квашена капуста з гарбузом.
Щоб квашена капуста залишалася хрумкою та абсолютно неповторною на смак, треба враховувати деякі нюанси.
Якщо в капусту покласти мало солі, то вона після закваски вийде дуже м’якою. А якщо навпаки, то у блюді можуть загинути корисні молочнокислі бактерії. Ідеальне співвідношення: на 10 кг капусти треба додати 200 г солі.
Маючи 37 років стажу, ветеран отримує доплату лише за два. Чи не порушує Пенсійний фонд…
Частина українців можуть отримати грошову допомогу від відомого благодійного фонду. Яким критеріям потрібно відповідати та…
В Україні планують уніфікувати підходи до індексації пенсій — усі виплати будуть переглядатися за єдиним…
Іноді рахунки за електроенергію можуть шокувати. Але не завжди причина – у споживанні. Можливо, винен…
Ваша майбутня пенсія може бути вищою – якщо ви скористаєтеся змінами, які щойно набули чинності.…
Приємний аромат і красива упаковка – ще не ознака хорошої кави. Дізнайтеся, як не помилитися…