Капуста – 1 кілограм, яблука – 2 штуки (кисло-солодкого сорту), морква – 2 штуки, сіль – 1 столова ложка, цукор – 1 чайна ложка.
У середньому за тиждень квашена капуста з яблуками буде готова. На зберігання капусту перекласти у скляні простерилізовані банки і прибрати у прохолодне місце.
***
Нагадаємо, що квашена капуста – дуже корисна страва. У квашеному вигляді в ній містяться вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк). Всі вони сприяють зміцненню імунітету та травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям та блиску волоссю. А ще цей продукт корисний своєю низькокалорійністю.
1. Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
2. Секрети зимової заготівлі: квашена капуста з гарбузом.
Щоб квашена капуста залишалася хрумкою та абсолютно неповторною на смак, треба враховувати деякі нюанси.
Якщо в капусту покласти мало солі, то вона після закваски вийде дуже м’якою. А якщо навпаки, то у блюді можуть загинути корисні молочнокислі бактерії. Ідеальне співвідношення: на 10 кг капусти треба додати 200 г солі.
У міській квартирі і навіть у багатоповерховому будинку зненацька можуть з'явитися мурахи. Їхня поява пов'язана…
В Україні починають перевіряти релігійні організації на наявність зв'язків із церквою, керованою з Москви.
Чому одні країни мають ядерну зброю, а інші — ні? Як Індія та Пакистан стали…
У повсякденному стресовому житті чимало людей, особливо старшого віку, звикають до пігулок не лише фізично,…
Картопляна запіканка – це смачно, ситно і недорого. Цей рецепт відрізняється тим, що м'ясний фарш…
Ухвалено новий порядок зарахування стажу, набутого за кордоном. Закон було ухвалено ще у квітні 2024…