Капуста – 1 кілограм, яблука – 2 штуки (кисло-солодкого сорту), морква – 2 штуки, сіль – 1 столова ложка, цукор – 1 чайна ложка.
У середньому за тиждень квашена капуста з яблуками буде готова. На зберігання капусту перекласти у скляні простерилізовані банки і прибрати у прохолодне місце.
***
Нагадаємо, що квашена капуста – дуже корисна страва. У квашеному вигляді в ній містяться вітаміни (С, В6) та мікроелементи (залізо, калій, магній та цинк). Всі вони сприяють зміцненню імунітету та травленню, покращують засвоєння білка, надають міцності нігтям та блиску волоссю. А ще цей продукт корисний своєю низькокалорійністю.
1. Квашена капуста: секрети заготовки популярного овоча на зиму.
2. Секрети зимової заготівлі: квашена капуста з гарбузом.
Щоб квашена капуста залишалася хрумкою та абсолютно неповторною на смак, треба враховувати деякі нюанси.
Якщо в капусту покласти мало солі, то вона після закваски вийде дуже м’якою. А якщо навпаки, то у блюді можуть загинути корисні молочнокислі бактерії. Ідеальне співвідношення: на 10 кг капусти треба додати 200 г солі.
Погода 28 серпня залежатиме від антициклону Mareike та несе суху та сонячну погоду. Вітер перейде…
Щоб краще почуватися у дні магнітних бур чи напередодні, потрібно більше відпочивати та уникати стресу.
Шахраї навчилися маскуватися під співробітників банків. Особливо часто аферисти полюють за пенсіонерами та одержувачами зарплат.…
Гороскоп здоров'я на вересень попереджає: від дихання до тиску, від сну до травлення — кожна…
Завдяки розумному підходу та використанню правильних інструментів, мандрівники з України можуть з легкістю планувати поїздки…
З 2026 року українці отримуватимуть лише один вид соціальної допомоги, розрахованої за новими правилами. Міністерство…