Гарбузові кекси з родзинками виходять пишними, соковитими та ароматними. Гарбуз надає кексам приємного жовто-оранжевого відтінку, а завдяки прянощам практично не відчувається на смак.
Такий десерт сподобається всій родині і буде дуже доречним до чашки гарячого чаю!
- Сезонна кухня: як приготувати фарширований м’ясом гарбуз – на запах збігуться сусіди.
- Як вибрати гарбуз?
- Як правильно збирати і зберігати гарбуз – секрети дачників.
- “Три склянки” – легкий рецепт нереально ніжного гарбузового пирога
- Готуємо смачно та економно: гарбузова запіканка з сиром – і замість вечері підійде, і до чаю до місця.
- Сезонні страви: гарбузовий пиріг – цвях американської кулінарії.
- Медики розповіли, які хвороби лікує гарбуз.
Гарбузові кекси з родзинками
Інгредієнти
Яйця – 2 шт., цукор – 150 г, ванільний цукор – 1 пачка, гарбузове пюре – 5 ст.л., сметана – 5 ст.л., вершкове масло – 50 г, родзинки – 100 г , борошно – 180 г, розпушувач – 1 ч. л., сіль – щіпка, олія – 1 ст.л.
Приготування
- Для цих чудових гарбузових кексів збийте віночком яйця, цукор та ванільний цукор.
- Додайте м’яке вершкове масло, сметану, гарбузове пюре та родзинки та перемішайте.
- Всипте борошно, що просіює, з розпушувачем, щіпкою солі і олією та ще раз перемішайте.
- Розкладіть тісто для маффінів за формами і випікайте у розігрітій до 180°С духовці близько 20–25 хвилин.
За бажання посипте гарбузово-родзинкові кекси цукровою пудрою. Ці кекси можна присипати і волоськими горіхами.