П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: соус для макаронів і пасти - обзаздряться навіть італійці

Готуємо смачно: соус для макаронів і пасти – обзаздряться навіть італійці

Этот материал также доступен на русском языке
Італійці люблять спагетті та інші макаронні вироби. Вони готують їх дуже часто, і при цьому смак цієї страви їм ніколи не набридає. В чому секрет? Звісно ж, у рецепті соусу.

Соус для макаронів і пасти

Інгредієнти

Масло вершкове – 29 грамів, борошно пшеничне – 2 столові ложки, молоко – 240 мілілітрів, твердий тертий сир – 45 грамів, сіль – 1/4 чайної ложки, перець і паприка – за смаком.

 Приготування

  • Вершкове масло розтопити на сковороді, додати до нього борошно і перемішати.
  • Постійно помішуючи, готувати близько 1 хвилини – суміш має стати золотистою та однорідною.
  • До отриманої суміші додати молоко і довести до кипіння.
  • Помішуючи, готувати 1-2 хвилини, щоб суміш загуснула.
  • Додати у соус натертий сир, сіль, перець, паприку і перемішати. Зняти з вогню і відразу подавати, доки соус не загуснув.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні