«Рис пропарений – 1,5 склянки, курячі стегна – 600-700 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, морква – 1 штука, часник – 1 головка, приправа для плову – 2-3 чайні ложки, олія – 1 столова ложка, вода – 2 склянки, сіль та перець – за смаком.
Запікати плов у духовці при температурі 200 градусів 35-45 хвилин (рис має увібрати в себе всю воду).
Петро Олексійович, м. Кривий Ріг»
Щоб швидко й без зусиль випрасувати одяг, не обов’язково витрачати години біля праски. Потрібно просто…
Клієнтам "ПриватБанку" нагадали про чинні обмеження на зняття готівки. Пояснюємо, які суми дозволені залежно від…
Пенсійний фонд нагадує: для призначення або підтвердження права на субсидії й пільги можливе складання спеціального…
Не всі груші однаково витривалі до морозів, але є сорти, які стабільно дають урожай навіть…
Дотримуйтесь посту? Візьміть до уваги цей надзвичайно простий рецепт великого голубця. Пальчики оближете!
Українка з інвалідністю, яка перебуває за кордоном, не змогла пройти відеоідентифікацію через портал ПФУ. Пояснюємо,…