«Рис пропарений – 1,5 склянки, курячі стегна – 600-700 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, морква – 1 штука, часник – 1 головка, приправа для плову – 2-3 чайні ложки, олія – 1 столова ложка, вода – 2 склянки, сіль та перець – за смаком.
Запікати плов у духовці при температурі 200 градусів 35-45 хвилин (рис має увібрати в себе всю воду).
Петро Олексійович, м. Кривий Ріг»
Середня пенсія у Німеччині становить 1440 євро. На що вистачить цієї пенсії? Що купують і…
Деякі категорії громадян України мають право вийти на пенсію достроково — за дотримання певних умов…
Зробити чорнослив удома простіше, ніж здається. При правильному сушінні та грамотному зберіганні він збереже максимум…
Чи можна носити чужий одяг — питання не лише гігієни, а й енергетики. Лікарі, психолог…
Застосуйте натуральні поглиначі, без хімії. Ці три прості продукти швидко позбавлять ваш холодильник “аромату” і…
Бажаєте підписувати документи не виходячи з дому? Електронний підпис (КЕП) – ваш помічник у цифровому…