«Рис пропарений – 1,5 склянки, курячі стегна – 600-700 грамів, цибуля ріпчаста – 1 штука, морква – 1 штука, часник – 1 головка, приправа для плову – 2-3 чайні ложки, олія – 1 столова ложка, вода – 2 склянки, сіль та перець – за смаком.
Запікати плов у духовці при температурі 200 градусів 35-45 хвилин (рис має увібрати в себе всю воду).
Петро Олексійович, м. Кривий Ріг»
28 жовтня всюди чи хмарно, чи дощ. Окрім цього, очікується і поривчастий вітер у західних…
У метеозалежних два неприємні дні, але очікується, що бурі будуть не дуже сильними.
У цій статті школа Prana розповість, з чого почати підготовку дитини до школи, які навички…
У 92 роки киянка Галина Горяна грає в теніс, їздить на міжнародні змагання, веде блог…
Для професійного страйкболіста вибір кульок – це аж ніяк не дрібниця. Від них залежить не…
Народна мудрість стверджує, що стрижка у несприятливі дніі може «забрати» енергію та залишити відчуття втоми.