Коли на ринках з’являються ці гарні овочі, ми обов’язково купуємо їх і починаємо замислюватися, що приготувати з них.
Салати, печеня, рагу, маринади – так! Крім цього, баклажани смажать, гасять, маринують, запікають. Як готувати баклажани – вирішувати вам самим. Ми вже розповідали, як приготувати “ікру заморську”, сьогодні поділимося досвідом консервації баклажанів у томатному соусі та попереду ще нові рецепти.
Баклажани – 4 середні штуки, помідори – 5 штук, цибуля – 2 штуки, часник – 3-5 зубчика, петрушка, олія, сіль і перець – за смаком.
Гарячі баклажани розкласти по стерилізованих банках та закрити кришками.
Відтепер квитки на приміські потяги можна придбати онлайн через додаток «Укрзалізниці». Як це зробити?
Саме час садити озимий часник! Дотримуйтесь простих порад досвідчених агрономів і отримаєте великий урожай.
Якщо хочеться здивувати гостей, але не відмовлятися від класики, рожева млинцева «Шуба» — ідеальний варіант.
Експерти прогнозують ймовірне затоплення кількох українських міст. Про які населені пункти йдеться та з чим…
Частині внутрішньо переміщених осіб доступна нова грошова допомога в розмірі 2000 гривень. Яким критеріям треба…
Пенсійний фонд України надає можливість пройти відеоідентифікацію пенсіонерам онлайн без необхідності відвідувати відділення особисто. Як…