Коли на ринках з’являються ці гарні овочі, ми обов’язково купуємо їх і починаємо замислюватися, що приготувати з них.
Салати, печеня, рагу, маринади – так! Крім цього, баклажани смажать, гасять, маринують, запікають. Як готувати баклажани – вирішувати вам самим. Ми вже розповідали, як приготувати “ікру заморську”, сьогодні поділимося досвідом консервації баклажанів у томатному соусі та попереду ще нові рецепти.
Баклажани – 4 середні штуки, помідори – 5 штук, цибуля – 2 штуки, часник – 3-5 зубчика, петрушка, олія, сіль і перець – за смаком.
Гарячі баклажани розкласти по стерилізованих банках та закрити кришками.
У проєкті Держбюджету на 2026 рік нарешті переглянули розмір прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати,…
Поки сім'я у вихідні ще ніжиться в ліжку, можна приготувати швидкий і незвичайний сніданок. Любите…
4 жовтня газеті «На пенсії» 20 років. За цей час вона стала надійним другом і…
Менінгіт - одне з тих захворювань, про яке багато хто чув ще в дитинстві. Батьки…
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…