Понеділок, 6 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКулінарна скарбничка: готуємо овочі правильно

Кулінарна скарбничка: готуємо овочі правильно

Этот материал также доступен на русском языке
Маленькі кухонні лайфхаки допоможуть господаркам-початківцям не вдарити обличчям у бруд, не зіпсувати обід із запрошеними гостями, а досвідченим майстриням - вийти на новий рівень кулінарного мистецтва. І значно допоможуть заощадити час.

Готуємо овочі правильно

Щоб баклажани не були гіркими

Баклажани треба нарізати кубиками або скибочками, посолити, витримати 20 хвилин, а потім промити холодною водою.

Як готувати цвітну капусту

Якщо цвітну капусту відварити у воді з додаванням молока, її колір не потемніє. Щоб капуста при варінні не мала неприємного запаху, покладіть у каструлю шматочок білого хліба або накрийте її тканиною, змоченою в оцті.

Секрети смаження кабачків, баклажанів та перцю

Майте на увазі, кабачки, баклажани або стручковий перець не рекомендується класти в недостатньо розігрітий жир, оскільки вони вбирають його частину, набувають неприємного смаку і важко перетравлюються.

Щоб посилити смак овочевого салату

Якщо перед викладенням салату натерти стінки часником, тоді смак і запах стануть більш вираженими, з легким свіжим запахом.

Нове на сайті