Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яХороший засіб від пролежів та лікувальний настій від геморою можна приготувати вдома,...

Хороший засіб від пролежів та лікувальний настій від геморою можна приготувати вдома, а результат здивує і фахівців

Этот материал также доступен на русском языке
Читацькі рецепти, випробувані на собі та приготовані з натуральних складових, часом творять чудеса та допомагають відновити здоров'я. Особливо це важливо, коли важко дістатися за допомогою до лікарів.

При гастриті готую настій із селери

«При гастриті добре пити настій селери.

Щоб приготувати цілющу суміш за старовинним рецептом, треба одну столову ложку насіння селери заварити чотирмастами мілілітрами кип’яченої води. Настояти дві години і процідити. Приймати по одній столовій ложці тричі на день протягом місяця.

За кілька місяців курс можна повторити, якщо буде потреба.

Галина Михайлівна, м. Івано-Франківськ»

Береза позбавить геморою

«Позбутися геморою чудово допомагають ванни з настоєм із березового листя. Щоб їх приготувати, треба взяти один кілограм подрібненого березового листя на десять літрів холодної води. Прокип’ятити 5 хвилин, потім настояти 5-7 днів, процідити.

Протягом п’яти-шести днів треба робити ванну з цього настою (близько тридцяти хвилин). Потім зробити тижневу перерву і повторити курс.

Ніна Ж., Полтавська обл.»

Гірчична мазь проти артрозу

«Артроз у наш час – дуже поширене захворювання. У мене також такий діагноз. Добре, що у нашому роді є свій рецепт мазі, яка ефективно допомагає боротися з недугою. Цей рецепт такий.

Взяти десять грамів сухої камфори і змішати з п’ятдесятьма грамами гірчиці. Потім залити суміш десятьма мілілітрами чистого спирту і добре розмішати. Розтирати маззю хворі місця на ніч.

Аліна Сергіївна, м. Київ»

Хороший засіб від пролежнів

«Мені в житті доводилося багато доглядати лежачих хворих: дідуся, маму, тітку. Я вивчила на практиці, напевно, всі методи боротьби з пролежнями і хочу порадити один чудовий засіб.

Якщо нічого проти пролежнів не допомогло, спробуйте приготувати мазь. Для цього розітріть жовток курячого яйця з олією і змащуйте уражені місця. Незабаром запалення мине, а рани загояться.

Марина Ш., Тернопільська обл.»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні